12.181 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Alles voor een optimaal netwerk

 

Nu we veel thuis moeten werken is het belangrijk om een goed werkend netwerk te hebben. Daarnaast is het nu het eindelijk lekker weer begint te worden ook wel fijn om ook in de tuin goed bereik te hebben, om buiten goed door te kunnen werken of te ontspannen.

Mocht je netwerk wel een upgrade kunnen gebruiken, dan hebben wij de juiste producten voor je. Bekijk hieronder onze aanbevolen routers, multi-room en mesh systemen, wifi-versterkers, powerline adapters en switches. Hiermee kun je elke situatie aan.

Weet je nog niet helemaal wat de producten precies doen, lees dan onze adviespagina over netwerkapparatuur.

Routers

Een router vormt het hart van je netwerk en verdeelt (routeert) het internet dat van ‘buiten’ komt (van je provider) over de verbonden apparaten – bedraad en draadloos. De meeste routers zijn voorzien van vier gigabit ethernetpoorten voor snel bedraad internet en bieden draadloos internet via één of meerdere frequenties (2.4 GHz of 5 GHz).

Als je ook je modem een upgrade wilt geven zijn de Fritz!Box 7590 en 7530 een goede optie, aangezien deze een modem en router combineren. Sinds kort heeft KPN het netwerk opengesteld voor andere apparaten dan de Experia Box en deze apparaten werken ook op het netwerk van KPN.

Bekijk hieronder onze meest populaire routers.

Multi-room wifi en mesh

Met multi-room wifi zet je een draadloos netwerk op met dekking door het hele huis. Een multi-room systeem bestaat uit minimaal twee stations/satellieten, die je op verschillende plekken in huis plaatst. Bij een mesh-systeem heb je minimaal drie stations nodig, omdat elk station met minimaal twee anderen verbonden moet zijn voor nog meer stabiliteit.

Bekijk hieronder onze meest populaire multi-room en mesh systemen.

Wifi-versterkers

Een wifi repeater – ook wel ‘range extender’ genoemd – gebruik je om het bereik van je wifi-signaal te vergroten, zodat je bijvoorbeeld ook signaal hebt in de tuin of op zolder. Je steekt de repeater in het stopcontact op een plek waar je nog wel bereik hebt, zodat de repeater dit signaal kan versterken.

Bekijk hieronder onze meest populaire wifi-versterkers.

Powerline adapters

Een powerline adapter is handig voor als je slecht draadloos bereik hebt op zolder of als je een PC bedraad wilt aansluiten, zonder dat er een netwerkaansluiting in de buurt ligt. Met een powerline adapter leidt je het internet via de stopcontacten naar alle hoeken van het huis. De adapters gebruiken het bestaande stroomnet, zodat je geniet van een uitstekende internetverbinding in welke kamer of ruimte dan ook. Het trekken van lange internetkabels is hierdoor overbodig.

Bekijk hieronder onze meest populaire powerline adapters

Switches

Een switch is een uitbreiding van je bedrade netwerk, voor als je router niet voldoende poorten heeft.

Bekijk hieronder onze switches.