16.853 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Afterpay


Vogel's

Haal meer uit je TV

uGKvEaH1_OI

Geniet optimaal van je tv met een muurbeugel van Vogel’s

Hoe beter de positie van je tv is afgestemd op jouw persoonlijke wensen, hoe meer je ervan kan genieten. Met de beugels van Vogel’s kan je jouw tv op iedere gewenste plaats in huis monteren. Kantel of draai de tv in de voor jouw ideale positie en geniet maximaal van je tv.

The Quality Signature van Vogel’s

Elke doordachte oplossing van Vogel's garandeert 5 elementen die de kwaliteitsgarantie van Vogel’s definiëren:

Gebruiksgemak

Bij Vogel's draait het allemaal om een comfortabele gebruikerservaring. Dankzij het intuïtieve en zorgeloze gebruiksgemak is er een perfecte wisselwerking tussen de producten van Vogel’s en u en uw apparaten zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Design

Wat kwaliteitsdesign onderscheidt van het alledaagse, is dat je een goed gevoel krijgt als je ernaar kijkt, maar ook tijdens montage en gebruik. Daarom maakt Vogel’s  producten die zowel bij je situatie of interieur passen en houden ze rekening met de manier waarop je gebruik maakt van de apparaten.

Innovatie

Innovatie is de drijvende kracht achter de kwaliteit van toekomstige producten. Innovatie is voor Vogel’s geen reden om alles te veranderen; alleen de dingen waardoor gebruikers nog meer van hun apparaten kunnen genieten, verandert Vogel’s. De beste innovaties voelen immers minimaal even comfortabel en logisch aan als wat je al van Vogel’s kent.

Betrouwbaarheid

Voor Vogel’s staat betrouwbaarheid niet alleen voor optimale veiligheid, het grondig testen van producten en het behalen van een TÜV-certificaat: echte betrouwbaarheid neemt niet af, maar groeit met de dag. Daarom zijn vrijwel al de garanties op consumentenproducten levenslang.

Eenvoudige montage

Bij al oplossingen treft u bevestigingsmaterialen aan, de gebruiksvriendelijke handleiding, en verhelderende video's op ons YouTube-kanaal die het bevestigen nog eenvoudiger maken. Bovendien biedt Vogel’s bij de WALL/THIN & Next serie een handige installatie app aan.

Waarom een speciale OLED tv-beugel?

Man1JqKThvg

Jouw OLED TV is, dun, stijlvol en minimalistisch. Met haarscherp beeld. Daar wil je in elk opzicht van genieten. Daarom verdient je tv een speciale OLED-muurbeugel van Vogel's. Hiermee laat je het strakke design volledig tot z'n recht komen.

Als het gaat om OLED-muurbeugels is Vogel’s simpelweg de beste keuze. Of het nu gaat om het design, de gebruikte materialen of het installatiegemak. Met Vogel’s haal je kwaliteit in huis.

  • Past perfect op je OLED TV
  • Je dunne tv strak tegen de wand
  • Draai je fragiele OLED scherm soepel naar de perfecte kijkhoek, handmatig of automatisch

Welke Vogels' muurbeugel past bij mij?

Vogel’s biedt verschillende type muurbeugels. Welke verschillende functionaliteiten zijn er?

Turn: Geniet overal in de kamer van het beste zicht. Iedere persoon in de kamer kan naar de platte tv kijken omdat het scherm tot 180° kan draaien. De perfecte TV beugel voor elke (woon)kamer.

Tilt: Ideaal voor een tv die hoog aan de wand is bevestigd. Wanneer je in de slaapkamer niet veel ruimte hebt, kun je de tv hoog aan de wand bevestigen en het scherm tot 15° kantelen voor de beste kijkhoek.

Flat: Geniet van je tv als van een schilderij aan de wand en bespaar maximaal ruimte met een platte tv muurbeugel.

Bekijk alle muurbeugels per type of gebruik de handige Flatscreenfitter om meteen te zien welke beugels bij jouw model TV passen.

 

Populaire Vogel's producten

Onze meest populaire Vogel's producten.