25.685 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Tado° Slimme Thermostaat

Met de Slimme Thermostaat van Tado kunt u via de app of via de thermostaat zelf de temperatuur aansturen. Daarnaast is het mogelijk om automatisch op basis van locatie van uw smartphone uw huis alvast op te warmen, zodat u altijd thuis komt in een heerlijk verwarmd huis. Het LED matrix display toont de huidige temperatuur en instellingen. Met de aanraakpijlen kunnen instellingen direct op de thermostaat worden aangepast. Om het display te activeren kan de drukknop worden gebruikt, evenals een selectie te bevestigen. 

Tado° Slimme Radiatorknop

De nieuwe Tado° Slimme radiatorknoppen zorgen voor meer comfort, eenvoudiger te bedienen en zijn connected met het Tado° platform. De meegeleverde bridge moet u verbinden met uw bestaande netwerk. De Slimme Radiatorknop communiceert vervolgens via de radiosignalen met de bridge, die vervolgens weer communiceert met de Tado° app op uw smartphone of tablet. Heeft u geen eigen ketel, maar alleen een radiator? Geen probleem! Met de individuele ruimteregeling van Tado° bespaart u nog meer op uw verwarmingskosten en maakt u uw leven nog comfortabeler. 

Comptabiliteit

De producten van Tado° ondersteunen platformen zoals IFTTT, Amazon Echo en binnenkort ook Apple HomeKit. Maak tado° een deel van je verbonden huis en creëer scenario’s met Apple HomeKit. Gebruik Siri of Amazon Echo om je verwarming te besturen met je stem en creëer recepten met IFTTT om tado° te verbinden met andere applicaties en slimme apparaten.