25.685 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Sony OLED TV met Accoustic Surface Audio

Een Sony OLED TV betekent een perfecte weergave van zwart. Dit is mogelijk doordat bij een OLED-scherm de pixels individueel verlicht zijn. Zwart wordt simpelweg weergegeven door bepaalde pixels uit te schakelen. Het resultaat is een perfecte zwartweergave en een geweldig contrast. Het 10-bits paneel kan meer dan een miljard kleuren weergeven en zorgt daarmee voor een geweldige kleurweergave.

Naast prachtig beeld zijn Sony OLED TV’s voorzien van het Acoustic Surface-geluidssysteem. Hierbij komt het geluid door het scherm heen, zonder aparte speakers. Dankzij het ontwerp resoneert het hele scherm met geluid dat rechtstreeks uit het scherm zelf afkomstig is. Op deze manier ontstaat de perfecte synchronisatie tussen beeld en geluid, zelfs aan de zijkanten. 

Sony LED TV

Sony heeft een uitgebreid assortiment aan LED TV’s in verschillende formaten en series, zodat er altijd eentje bij zit die past bij jouw behoeften. Bekijk hier een handig overzicht van de modellen en functies die ze hebben.

Sony Master Series (8K) TV

De Sony Master Series zijn ontwikkeld om de beelden weer te geven zoals de makers van films en series deze voor ogen hadden. Om dit te bewerkstelligen worden de kleuren van de Master Series in de fabriek gekalibreerd om dezelfde beelden weer te geven als de professionele Sony BMV-X300 monitor, die door veel regisseurs wordt gebruikt. De beste beeldprocessor van Sony, De X1 Ultimate, maakt deze prestaties mogelijk.

De Master Series van Sony bestaat uit de AG9 OLED TV’s en de ZG9 8K Full Array 8K LED TV.

Sony Android Smart TV

Sony Smart TV’s vanaf de XG8196-serie hebben Android TV. Hiermee hebt je toegang tot een constant groeiend, breed aanbod van apps die passen bij jouw behoeften en stemming. Denk aan Netflix, YouTube, Disney+, Videoland, Spotify en veel meer Je kunt apps downloaden vanuit de Google Play Store op je TV.

Sony Smart TV’s uit lagere series hebben een minder uitgebreid Smart TV-systeem, maar hiermee kun je nog steeds kijken naar bijvoorbeeld YouTube en Netflix.