25.685 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Ambilight - Perfecte sfeerverlichting

Ambilight is een exclusieve uitvinding van Philips en voegt een nieuwe dimensie toe aan TV kijken. De zijkanten van de TV stralen licht uit naar de achterwand, waardoor je de actie ook buiten het scherm in de perfecte sfeer in de kamer beleeft. Dankzij de intelligente LED-verlichting wordt alles op het scherm in real-time versterkt. Je waant je altijd tussen de sterren, in welke omgeving je ook bent. Als je thuis Philips Hue-lampen heeft, kun je deze aan de TV koppelen voor Ambilight alom.

 

Philips OLED: de enige OLED met Ambilight

Philips OLED is de nieuwste generatie TV-technologie. In tegenstelling tot conventionele LED TV's heeft OLED geen achtergrondverlichting nodig. Elke pixel maakt zijn eigen kleur en licht. Als ze zijn uitgeschakeld, zijn ze zwart. Volledig zwart. Met diepere zwarttinten krijg je betere kleuren en verbazingwekkend contrast, waardoor je geniet je van het zuiverste en meest levensechte beeld van een Philips TV ooit.

Breder kleurenspectrum

De nieuwste Philips OLED TV's hebben Philips' breedste kleurenspectrum tot nu toe en zijn in staat om 99% van de DCI-P3-kleurruimte weer te geven. Beelden komen tot leven met verbazingwekkend nauwkeurige kleuren dankzij acht miljoen onafhankelijke pixels die in perfecte harmonie samenwerken. De kleuren worden nog verder versterkt door de puur zwarte achtergrond.

Philips Performance-serie: The One to Watch

Philips heeft de Performance-serie ontwikkeld voor mensen die een goede nieuwe TV zoeken, maar geen zin hebben om veel te vergelijken. The One heeft alles wat je wilt hebben, maar geen fratsen. The One heeft een prima 4K beeldkwaliteit dankzij de P5 processor en HDR, driezijdig Ambilight, een mooi design met draaibare voet en Android TV. Je hoeft alleen het formaat nog uit te zoeken.

Philips Android TV

Je kunt comfortabel vanaf je eigen bank genieten van meer films, meer nieuws, meer games. Philips Android TV geeft je toegang tot een constant groeiend, breed aanbod van apps die passen bij jouw behoeften en stemming. Je kunt apps downloaden op je Philips Android TV vanuit de Google Play Store. Kijk het nieuws, stream de nieuwste series, kijk gemiste uitzendingen terug, bekijk het weerbericht of zoek naar je favoriete muziek. Als je door de bomen even het bos niet meer ziet, helpt Philips Android TV je met aanbevelingen op basis van jouw voorkeur.

Naast Android TV hebben sommige Philips Smart TV's Saphi als besturingssysteem. Saphi is minder uitgebreid dan Android, maar ook hiermee kunt je gemakkelijk naar bijvoorbeeld YouTube en Netflix kijken.

Philips P5 Perfect Picture Engine

Op weg naar onze TV wordt gestreamde content verwerkt, gecodeerd en gecomprimeerd. Tijdens deze bewerkingen gaan gegevens verloren en ontstaan storingen, wat de beeldkwaliteit niet ten goede komt. De Philips P5 Perfect Picture Engine bevat vijf processoren in één, die het beeld analyseren en optimaliseren op vijf gebieden: bronperfectie, scherpte, kleur, contrast en beweging. Hoe het beeld ook aankomt, met de P5 ziet het resultaat er optimaal uit.