Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Ambilight - Perfecte sfeerverlichting

Ambilight is een exclusieve uitvinding van Philips en voegt een nieuwe dimensie toe aan uw TV. De zijkanten van uw TV stralen licht uit naar de achterwand, waardoor u de actie ook buiten het scherm in de perfecte sfeer in uw kamer beleeft. Dankzij de intelligente LED-verlichting wordt alles op het scherm in real-time versterkt. U waant zich altijd tussen de sterren, in welke omgeving u ook bent. Als u thuis Philips Hue-lampen heeft, kunt u deze aan de TV koppelen voor Ambilight alom.

 

Philips OLED - De enige OLED met Ambilight

Philips OLED is de nieuwste generatie TV-technologie. In tegenstelling tot conventionele LED TV's heeft OLED geen achtergrondverlichting nodig. Elke pixel maakt zijn eigen kleur en licht. Als ze zijn uitgeschakeld, zijn ze zwart. Volledig zwart. Met diepere zwarttinten krijgt u betere kleuren en verbazingwekkend contrast, waardoor u geniet u van het zuiverste en meest levensechte beeld van een Philips TV ooit.

Breder kleurenspectrum

De nieuwste Philips OLED TV's hebben Philips' breedste kleurenspectrum tot nu toe en zijn in staat om 99% van de DCI-P3-kleurruimte weer te geven. Beelden komen tot leven met verbazingwekkend nauwkeurige kleuren dankzij acht miljoen onafhankelijke pixels die in perfecte harmonie samenwerken. De kleuren worden nog verder versterkt door de puur zwarte achtergrond.

Philips Android TV

U kunt comfortabel vanaf uw eigen bank genieten van meer films, meer nieuws, meer games. Philips Android TV geeft u toegang tot een constant groeiend, breed aanbod van apps die passen bij uw behoeften en stemming. U kunt apps downloaden op uw Android TV vanuit de Google Play Store. Kijk het nieuws, stream de nieuwste series, kijk gemiste uitzendingen terug, bekijk het weerbericht of zoek naar uw favoriete muziek. Als u door de bomen even het bos niet meer ziet, helpt Philips Android TV u met aanbevelingen op basis van uw voorkeur.

Naast Android TV hebben sommige Philips Smart TV's Saphi als besturingssysteem. Saphi is minder uitgebreid dan Android, maar ook hiermee kunt u gemakkelijk naar bijvoorbeeld YouTube en Netflix kijken.

Philips P5 Perfect Picture Engine

Op weg naar onze TV wordt gestreamde content verwerkt, gecodeerd en gecomprimeerd. Tijdens deze bewerkingen gaan gegevens verloren en ontstaan storingen, wat de beeldkwaliteit niet ten goede komt. De Philips P5 Perfect Picture Engine bevat vijf processoren in één, die het beeld analyseren en optimaliseren op vijf gebieden: bronperfectie, scherpte, kleur, contrast en beweging. Hoe het beeld ook aankomt, met de P5 ziet het resultaat er optimaal uit.