25.708 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Er is OLED en er is OLED+. Met de OLED934 en OLED984 OLED+ TV's geeft Philips een extra dimensie aan je kijkervaring door toevoeging van een soundbar van het befaamde Britse audiomerk Bowers & Wilkins. In combinatie met de prachtige OLED-beeldkwaliteit, Europees design, Android TV en uniek Ambilight.

jV8TascwCcE

Europees design met drie- of vierzijdig Ambilight

De Philips OLED+ TV's zijn ultradun en voorzien van een strak Europees design, gemaakt van mooie materialen zoals metaal en glas.

Ambilight blijft een unieke uitvinding van Philips om je kijkbeleving te vergroten en uiteraard zit het ook op deze TV's. Bij de OLED934 is het Ambilight driezijdig en komt de verlichting van de bovenkant en de zijkanten. De OLED984 is zelfs voorzien van uniek vierzijdig Ambilight, waarbij het licht ook nog van onderen komt. Voor een nog grootsere beleving kun je de TV zelfs verbinden met je Philips Hue-lampen.


De Philips 65OLED984 is de overtreffende trap en wordt geleverd met een prachtige en stevige metalen vloerstandaard, waarop de Bowers & Wilkins soundbar en de flinterdunne OLED TV zijn bevestigd. De soundbar is speciaal ontwikkeld voor deze TV en zorgt voor fantastisch en kamervullend geluid. Een typisch B&W-element is de aparte titanium tweeter boven de soundbar, voor meer zuivere hoge tonen. De kabels kun je via een ruimte in de standaard netjes naar beneden leiden. Hang je de TV toch liever op, dan is dat geen probleem. Het deel met de TV en de soundbar is los te maken van de voet en zo geschikt voor wandbevestiging.

De laatste OLED-technologie

Een OLED TV betekent perfecte zwartweergave. Philips OLED+ TV's zijn voorzien van de nieuwste generatie OLED-panelen voorzien van de derde generatie Philips P5 Pro Perfect Picture Engine. Deze optimaliseert alles wat je kijkt aan de hand van een geavanceerd algoritme. De P5-processor onderdrukt bijvoorbeeld ruis, scherpt details aan en zorgt ervoor dat ook snelle actie haarscherp in beeld komt. Geniet met deze processor van het diepste zwart, het helderste wit en de meest levendige kleuren met ongelooflijk veel zichtbare details.

De TV's ondersteunen alle belangrijke HDR-formaten: HDR10, HLG, HDR10+ én Dolby Vision. HDR (High Dynamic Range) zorgt ervoor dat zowel de heldere als de donkere onderdelen van het beeld goed worden weergegeven. Doordat alle belangrijke formaten ondersteund worden kijk je altijd optimaal naar je films en series.

Standaard met Bowers & Wilkins soundbar

De + in OLED+ komt van de soundbars van het topmerk Bowers & Wilkins. Dit merk werkte ook samen met Volvo, Jaguar, BMW en Maserati. Deze soundbars zijn voorzien van akoestisch geoptimaliseerde drivers, die fysiek zijn gescheiden in niet-buigzame externe behuizingen, gebouwd op basis van gepatenteerde technologieën van Bowers & Wilkins. De soundbars zijn speciaal ontwikkeld voor de OLED934 en OLED984 en zorgen voor fantastisch en kamervullend geluid. Hierdoor kom je op geen enkel vlak iets tekort en is een losse soundbar overbodig. Tot slot zijn de soundbars afgewerkt met luxe luidsprekerstof van Kvadrat.

Het geluid van de OLED934 is al fantastisch, maar de grotere en krachtigere soundbar van de OLED984 doet er nog een schepje bovenop. Deze is bovendien voorzien van de voor Bowers & Wilkins typerende titanium tweeter boven de soundbar.

Android Smart TV met spraakondersteuning

De OLED+ TV's draaien op de nieuwste versie van Android TV. Hiermee heb je toegang tot een breed aanbod aan apps, zoals Spotify, YouTube en Netflix. Met het toetsenbord op de afstandsbediening vind je snel je favoriete app, film, serie, game of muziek. Dankzij het uitbreidbare geheugen van 16 GB is er voldoende opslagruimte en de geüpdatete quad core processor zorgt voor een soepele ervaring. Daarnaast hebben de TV's Google Assistant geïntegreerd en via de microfoon in de afstandsbediening kun je ook spraakopdrachten geven aan de TV.