25.681 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Philips Hue

Jij bepaalt de sfeer

Philips Hue | Slimme draadloze verlichting

Met de slimme verlichting van Philips Hue kun je je standaard, alledaagse verlichting veranderen in een buitengewone sfeer. Met de slimme Hue lampen heb je eindeloze mogelijkheden om de perfecte sfeer in huis te creëren. Deze lampen zorgen voor mooi, helder licht wat kan worden afgestemd op de door jou gewenste sfeer. Alle lampen zijn niet alleen dimbaar, maar kunnen ook knipperen en pulseren. Hue lampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en modellen. Met Philips Hue creëert je de perfecte sfeer zoals alleen jij dat wenst.

Slimme regelaars

Het maakt niet uit waar je je bevindt, je kunt altijd en overal je slimme verlichting beheren. Zo kun je ervoor zorgen dat je thuis komt in een verlicht huis met de door jou gewenste sfeer. Via de handige Philips Hue-app heb je toegang tot jouw eigen slimme verlichting. Je kunt met deze app eenvoudig helderheid aanpassen, timers wijzigen en kleuren aanpassen. Voor thuis zijn er ook slimme schakelaars en regelsystemen verkrijgbaar, zodat je ook zonder smartphone of tablet speciale momenten kunt creëren.

Eenvoudig te installeren

Philips Hue lampen zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken. Om te beginnen moet je kiezen hoe je je lampen wilt gebruiken: via bluetooth of via de Hue Bridge.

  • Met bluetooth bedien je tot 10 lampen binnen het bereik van je bluetooth-verbinding. Ideaal om de sfeer in één kamer te bepalen. Je bedient de lampen met de Hue Bluetooth-app uit je appstore.
     
  • Met de Bridge kun je tot 50 lampen bedienen en geavanceerde functies gebruiken, zoals routines. Laat bijvoorbeeld je lampen aangaan als je thuiskomt. Je bedient je lampen met de Hue-app uit je appstore. Het systeem is gebaseerd op ZigBee, een veilige en betrouwbare technologie. Er worden voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd aan het systeem. Software- en firmware-updates van jouw lampen kunnen draadloos en rechtstreeks worden uitgevoerd. Het Philips Hue-systeem kan eenvoudig met andere, op ZigBee gebaseerde, systemen worden geïntegreerd voor extra woningautomatisering. Denk bijvoorbeeld aan de Toon van Eneco.

Bekijk hier de verschillen tussen Hue via bluetooth en via de Bridge.
 


Bekijk het Philips Hue assortiment

philips hue slimme regelaar