Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd

Achteraf betalen via Afterpay


Philips Hue | Slimme draadloze verlichting

Met de slimme verlichting van Philips Hue kunt u uw standaard, alledaagse verlichting veranderen in een buitengewone sfeer. Met de slimme Hue lampen heeft u eindeloze mogelijkheden om de perfecte sfeer in huis te creëeren. Deze lampen zorgen voor mooi, helder licht wat kan worden afgestemd op de door u gewenste sfeer. Alle lampen zijn niet alleen dimbaar, maar kunnen ook knipperen en pulseren. Hue lampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en modellen. Met Philips Hue creëert u de perfecte sfeer zoals alleen u dat wenst.

Slimme regelaars

Het maakt niet uit waar u zich bevindt, u kunt altijd en overal uw slimme verlichting beheren. Zo kunt u ervoor zorgen dat u thuis komt in een verlicht huis met de door u gewenste sfeer. Via de handige Philips Hue app heeft u toegang tot uw eigen slimme verlichting. U kunt met deze app zeer eenvoudig helderheid aanpassen, timers wijzigen en kleuren aanpassen. MyHue is een online interface die overal ter wereld verbinding kan maken met uw woning. Voor thuis zijn er ook slimme schakelaars en regelsystemen verkrijgbaar, zodat u ook zonder smartphone of tablet speciale momenten kunt creëren.

Een stap vooruit

Philips Hue is gebaseerd op ZigBee LightLink, een veilige en betrouwbare technologie. Er worden voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd aan het systeem. Software- en firmware-updates van jouw lampen kunnen draadloos en rechtstreeks worden uitgevoerd. Het Philips Hue-systeem kan eenvoudig met andere, op ZigBee gebaseerde, systemen worden geïntegreerd voor extra woningautomatisering.

Bekijk het Philips Hue assortiment:

philips hue slimme regelaar