Gratis thuisbezorgd vanaf 99,- euro

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Panasonic biedt een totaalassortiment aan 4K HDR LED en OLED TV's. Met een Panasonic TV ben je verzekerd van een uitstekende beeldkwaliteit, een design met oog voor detail en diverse slimme functies. Denk bijvoorbeeld aan een draaibare voet, verstelbare pootjes, slimme TV>IP-diensten, een vierdubbele tuner of een geïntegreerde soundbar van Technics. Lees hieronder meer over Panasonic TV's. Als je graag de verschillen tussen de modellen wilt zien, dan kun je hier een gemakkelijk overzicht bekijken.

SHOtpGltOG8

TV > IP-diensten

Een Panasonic TV is voorzien van enkele slimme (netwerk)functies.

Met Inhouse TV Streaming stream je via je eigen wifi-netwerk gemakkelijk live-programma’s vanaf een Panasonic TV met server-functie naar een Panasonic TV met client-functie of Google Chromecast. Hierdoor hoef je geen bekabeling naar een andere kamer aan te leggen en kun je zelfs een TV in de tuin zetten. Panasonic TV's vanaf de FXW724-serie en hoger beschikken over de server-functie.

TV Anywhere is een unieke functie waarbij je live of opgenomen programma’s vanaf je Panasonic TV thuis naar een Android- of iOS apparaat streamt, waar ook ter wereld. Zo kijk je overal naar Nederlandse TV. Een Panasonic TV ondersteunt zo vier bronnen: satelliet, kabel, TV>IP en DVB-T2. TV Anywhere zit op Panasonic TV's vanaf de FXF687-serie en hoger.

Met Bluetooth Audio Link verbind je gemakkelijk een draadloze Bluetooth koptelefoon met je Panasonic TV. Je kunt zo bijvoorbeeld rondlopen terwijl je het geluid gewoon blijft horen, of TV kijken zonder anderen te storen.

Panasonic OLED TV

Met een Panasonic OLED TV geniet je van perfect zwart, omdat elke pixel individueel verlicht is en bij zwarte beelden simpelweg uitgezet wordt. Elke Panasonic OLED TV is bovendien voorzien van een spetterend Master HDR OLED-paneel en Panasonics HCX PRO Intelligent Processor, waarbij een kleurspecialist uit Hollywood heeft meegewerkt aan de kleurafstemming. Zo komt Hollywood echt bij je thuis. Daarnaast is elke Panasonic OLED TV 'Netflix Recommended'. Dit betekent dit deze TV's door Netflix zijn beoordeeld op het gebied van prestaties en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast hebben deze TV's een 'Netflix Calibrated'-modus, waarbij de TV automatisch de juiste beeldinstellingen selecteert bij wat je kijkt op Netflix, precies zoals de maker het voor ogen had. Elke Panasonic OLED TV wordt tot slot geleverd met een luxe metalen afstandsbediening.

Het absolute topmodel Panasonic OLED TV is de GZW2004-serie. Deze maken gebruik van een OLED Professional Edition-paneel, dat ten opzichte van de andere OLED TV's extra geoptimaliseerd is en daardoor een hogere piekhelderheid heeft. De GZW2004-serie heeft extra Dolby Atmos-speakers aan de achterkant die het geluid naar boven sturen. Dit wordt weerkaatst door het plafond en daarmee heb je een ware thuisbioscoopervaring.

Game/Sport-modus

Elke Panasonic TV is voorzien van een speciale game- en sport-modus. Bij de game-modus wordt de input lag (de vertraging tussen het indrukken van een knop en de actie op het scherm) tot een minimum van 20 à 25 ms (milliseconde, dus een duizendste van een seconde) gereduceerd, voor een optimale game-ervaring.
Bij de sport-modus worden de kleuren en contrasten (van bijvoorbeeld het gras bij een voetbalwedstrijd) aangepast en wordt ook het geluid geoptimaliseerd, zodat je meer meekrijgt van de ambiance in het stadion.