Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Panasonic biedt een totaalassortiment aan 4K HDR LED en OLED TV's. Met een Panasonic TV bent u verzekerd van een uitstekende beeldkwaliteit, een design met oog voor detail en diverse slimme functies. Denk bijvoorbeeld aan een draaibare voet, verstelbare pootjes, slimme TV>IP-diensten, een vierdubbele tuner of een geïntegreerde soundbar van Technics. Lees hieronder meer over Panasonic TV's.

TV > IP-diensten

Een Panasonic TV is voorzien van enkele slimme (netwerk)functies.

Met Inhouse TV Streaming streamt u via uw eigen wifi-netwerk gemakkelijk live-programma’s vanaf een Panasonic TV met server-functie naar een Panasonic TV met client-functie of Google Chromecast. Hierdoor hoeft u geen bekabeling naar een andere kamer aan te leggen en kunt u zelfs een TV in de tuin zetten. Panasonic TV's vanaf de FXW724-serie en hoger beschikken over de server-functie.

TV Anywhere is een unieke functie waarbij u live of opgenomen programma’s vanaf uw Panasonic TV thuis naar een Android- of iOS apparaat streamt, waar ook ter wereld. Zo kijkt u overal naar Nederlandse TV. Een Panasonic TV ondersteunt zo vier bronnen: satelliet, kabel, TV>IP en DVB-T2. TV Anywhere zit op Panasonic TV's vanaf de FXF687-serie en hoger.

Met Bluetooth Audio Link verbindt u gemakkelijk een draadloze Bluetooth koptelefoon met uw Panasonic TV. U kunt zo bijvoorbeeld rondlopen terwijl u het geluid gewoon blijft horen, of TV kijken zonder anderen te storen.

Panasonic OLED TV

Met een Panasonic OLED TV geniet u van perfect zwart, omdat elke pixel individueel verlicht is en bij zwarte beelden simpelweg uitgezet wordt. Elke Panasonic OLED TV is bovendien voorzien van een spetterend Ultra Bright Panel en Panasonics Studio Colour HCX-processor, waarbij een kleurspecialist uit Hollywood heeft meegewerkt aan de kleurafstemming. Zo komt Hollywood echt bij u thuis. Om het geluidstechnisch ook helemaal af te maken zijn de EZW1004- en FZW954-serie uitgerust met een soundbar van audiospecialist Technics. Elke Panasonic OLED TV wordt tot slot geleverd met een luxe metalen afstandsbediening.

Game/Sport-modus

Elke Panasonic TV is voorzien van een speciale game- en sport-modus. Bij de game-modus wordt de input lag (de vertraging tussen het indrukken van een knop en de actie op het scherm) tot een minimum van 20 à 25 ms (milliseconde, dus een duizendste van een seconde) gereduceerd, voor een optimale game-ervaring.
Bij de sport-modus worden de kleuren en contrasten (van bijvoorbeeld het gras bij een voetbalwedstrijd) aangepast en wordt ook het geluid geoptimaliseerd, zodat u meer meekrijgt van de ambiance in het stadion.