25.681 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Het is algemeen bekend dat er steeds meer activiteiten gedigitaliseerd worden. Hierdoor stijgt automatisch de vraag naar programmeurs. Met Ozobot maken kinderen kennis met de mogelijkheden van het programmeren, en dit op een educatieve manier. Ozobot is een uniek soort speelgoed met oneindig veel mogelijkheden voor kinderen!

Hoe werkt Ozobot?

De Ozobot is een uniek stuk speelgoed en bestaat uit 2 kleine robots, genaamd EVO en BIT. Deze robotjes kunnen zeer eenvoudig worden aangestuurd door een tablet of door kleuren markeerstiften van Ozobot. Met behulp van de tablet of de markeerstiften kunnen kinderen eenvoudig een circuit uitzetten, waardoor de mogelijkheden eindeloos maakt. Daarnaast is de software van de robots, genaamd Ozoblocky, eenvoudig te programmeren. Aan de hand van de App die beschikbaar is voor zowel iOS als Android kan de Ozobot geprogrammeerd worden. 

Naar de kleurenmarkeerstiften kunnen kinderen ook gebruik maken van de construction kit. Met deze kit kunnen kinderen de Ozobots transformeren naar mini bulldozers of heftrucks. Bovendien zijn er ook nog 3 games beschikbaar via App. Kortom, de Ozobot staat garantie voor veel speelplezier, en dat op een educatieve manier. 

Verder kunnen scholen de Ozobot gebruiken om kinderen kennis te laten maken met programmeren. Er worden inmiddels al 'classroom kits' verkocht, waarmee de technische vaardigheden van kinderen kunnen worden geprikkeld. Hierdoor is bijvoorbeeld in Engeland de Ozobot inmiddels al verplicht opgenomen in het lespakket van scholen. 

Video uitleg

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem voor de mogelijkheden contact op met uw lokale EP:Winkel via www.ep.nl/winkels