25.681 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

7 jaar extra zekerheid

Op alle Liebherr huishoudelijke apparaten

Gegarandeerde kwaliteit

Liebherr is al meer dan 60 jaar de specialist op het gebied van koelkaste en vriezers. Vanaf het eerste moment van product design en technische ontwikkeling, productie en marketing focust Liebherr zich op het fabriceren van continu innoverende producten van de hoogste kwaliteit met een tijdloos en elegant design. Naast de hoge kwaliteit en luxe uitstraling van Liebherr producten kan je rekenen op uitstekende garantie.

7 jaar zekerheid op ALLE huishoudelijke apparaten

Wanneer je kiest voor een inbouwapparaat van Liebherr, zoals een inbouw koelast of inbouw vriezer, kom je in aanmerking voor 7 jaar zekerheid op inbouwapparatuur. Dit betekent dat je, bovenop de standaard 2 jaar fabrieksgarantie, van het derde tot en met het zevende jaar na de aankoopdatum garantie ontvangt op alle onderdelen en arbeidsloon.

Maar Liebherr geeft nu ook op alle vrijstaande apparaten en wijnkoelkasten 2+5 jaar extra zekerheid! Dit betekent dat je de 7 jaar zekerheid nu op het volledige assortiment huishoudelijke apparaten van Liebherr ontvangt! Als je binnen deze 7 jaar een storing hebt, dan heb je tot en met het zevende jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon. In de verlengde garantieperiode van het derde tot en met het zevende jaar worden alleen voorrijkosten berekend.

Je kunt je hiervoor gratis aanmelden en ontvangt de 7 jaar extra zekerheid geheel gratis. Het enige wat je hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na je aankoop registreren.