25.684 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

LG OLED TV

LG is de grootste fabrikant van OLED TV’s. Een LG OLED TV betekent een perfecte weergave van zwart. Dit is mogelijk doordat bij een OLED-scherm de pixels (alle 8.294.400 in dit geval) individueel verlicht zijn. Zwart wordt simpelweg weergegeven door bepaalde pixels uit te schakelen. Het resultaat is een perfecte zwartweergave en een geweldig contrast. Het 10-bits paneel kan meer dan een miljard kleuren weergeven en zorgt daarmee voor een geweldige kleurweergave.

LG NanoCell TV

NanoCell TV’s zijn de top-LED TV’s van LG en hebben een premium beeld en design. NanoCell TV’s hebben een NanoCell Display Pro, waarbij nanodeeltjes elke kleur optimaliseren. Deze state-of-the-art technologie zorgt voor een volledig kleurenspectrum wat resulteert levensecht beeld. Nanodeeltjes absorberen overtollige lichtgolven en reduceren het doorlopen van RGB-kleuren op het scherm. Het resultaat is zuivere en levendige kleuren. Het IPS-paneel zorgt ervoor dat de kleuren vanuit elke hoek mooi blijven.

LG 8K TV

De LG 75SM9900 8K NanoCell TV heeft met 33 miljoen pixels vier keer zo veel pixels als 4K en zestien keer zo veel pixels als Full HD. Individuele pixels zijn zo (bijna) niet meer te zijn, voor een ongekende scherpte en diepte van het beeld. Ook als je lagere kwaliteit content bekijkt heb je profijt van 8K omdat de geavanceerde Alpha 9 (α9) Gen 2 Intelligent Processor deze beelden voor je verbetert.

Alpha 9 Gen 2 Intelligent Processor

De LG Alpha 9 (α9) Gen 2 Intelligent Processor is de nieuwste en beste beeldprocessor van LG. Deze is door LG speciaal ontworpen en geoptimaliseerd voor OLED TV. De α9 Gen 2 zorgt bij elk beeld voor een soepele beeldverwerking met hoge helderheid, veel details, levendige kleuren en meer diepte. Door middel van een sensor wordt bijvoorbeeld het beeld aangepast aan de hand van de hoeveelheid licht in de ruimte.

De α9 Gen 2 maakt bovendien gebruik van een zelflerend algoritme om beelden van lagere kwaliteit op te kunnen schalen ('deep learning'). Als je beelden in lagere resolutie afspeelt, vergelijkt de TV deze beelden met een (continu aangevulde) database met miljoenen beelden. Als hierin gegevens aanwezig zijn van een hogere kwaliteit versie van jouw beeld, dan wordt het beeld opgeschaald.

 

WebOS Smart TV

WebOS is het gebruiksvriendelijke Smart TV-platform van LG. Met WebOS kun je gebruikmaken van vele apps, zoals Netflix, YouTube, Disney+, Videoland, Spotify en veel meer. Bij veel LG TV’s krijg je ook de handige Magic Remote, waarmee je kunt scrollen, aanwijzen en stemcommando’s kunt geven.