25.684 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Met de producten van KlikAanKlikUit zet u zeer creëert u uw eigen Smart Home systeem. 

Zenders

Met de zenders van KlikAanKlikUit dimt of schakelt u eenvoudig de verlichting. Gebruik bijvoorbeeld een afstandsbediening, een wandschakelaar of een bewegingssensor van KlikAanKlikUit om de diverse ontvangers te bedienen.

Ontvangers

Sluit uw bestaande verlichting of elektrische apparatuur aan op bijvoorbeeld een stopcontactschakelaar of een inbouwdimmer, dan kunt u deze draadloos bedienen met diverse zenders. Of kies voor een van de KlikAanKlikUit LED lampen of spots, ook bedienbaar met diverse zenders.

Ultiem draadloos comfort

Creëer uw eigen Smart Home systeem, en bepaal zelf wat u waarmee wilt bedienen. De mogelijkheden zijn eindeloos: laat de lampen aan gaan bij schemering of beweging, bedien de rolluiken met een afstandsbediening of bedien alle lampen eenvoudig vanaf de bank. Voegt u het Internet Control Station aan uw systeem toe, dan kunt u al uw verlichting en apparaten bedienen met uw tablet of smartphone, zelfs vanaf uw vakantieadres!

Waarom KlikAanKlikUit?

Eenvoudig zelf te installeren

Alle producten zijn eenvoudig te installeren. Lees de meegeleverde handleiding of bekijk de installatievideo op de productpagina en volg de getoonde stappen.

Eindeloze combinaties mogelijk

Ieder huis is anders en vergt daarom een unieke aanpak. Met ons brede assortiment voegt u draadloos comfort eenvoudig aan uw huis toe. Koppel zenders met ontvangers en creëer een systeem dat volledig aansluit op uw eigen woonsituatie.

Behoud bestaande installaties

Wilt u het beste van twee werelden? Uw verlichting of elektrische apparaten zowel draadloos kunnen schakelen als gewoon via de bestaande wandschakelaar? Met de KlikAanKlikUit producten voegt u draadloos comfort eenvoudig toe aan uw bestaande installatie, zonder enige functionaliteit te verliezen van de bestaande wandschakelaar, stopcontact, deurbel etc..

ICS-2000 Internet Control Station

De perfecte oplossing om uw huis draadloos te beheren en te bewaken voor ultiem comfort en ultieme beveiliging:

  • Bedien uw lampen en apparaten met uw smartphone/tablet*
  • Bewaak uw huis met sensoren en ontvang pushmeldingen op uw smartphone/tablet
  • Programmeer timers voor apparaten/situaties (inclusief herkenning van zonsopkomst/-ondergang)
  • Stel verschillende scenario's en timers in met de intuïtieve regelbewerking en automatiseer uw lampen, jaloezieën etc..
  • Gratis app voor iPads, iPhones en Android-tablets en -smartphones
  • Alle gezinsleden kunnen hun mobiele apparaat aansluiten
  • Beveiligde communicatie met AES encryptie en SSL
  • Multi-platform: Toekomstbestendig ontwerp door de ondersteuning van meerdere technologieën: Smart Home 433/868 MHz en Zigbee HA/LL*
ICS-2000 Internet Control Station