Let op! Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om een product af te halen in de winkel. Koop lokaal via EP.nl en jouw EP:Ondernemer bezorgt het aan huis

13.530 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Onze winkels bezorgen nog steeds en zijn telefonisch bereikbaar voor advies of vragen

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay

Harman Kardon Citation

De Harman Kardon Citation-serie combineert prachtig geluid, fraai design en slimme Google Assistant-functies. De speakers zijn afgewerkt met stof van de Deense fabrikant Kvadrat, die niet alleen mooi maar ook vuilafstotend en brandwerend is. Citation biedt multi-room mogelijkheden door extra Citation-luidsprekers toe te voegen. Hiermee kun je de ultieme audio-ervaring in het hele huis creëren. Je kunt dezelfde muziek of verschillende muziek in verschillende kamers spelen en bedienen vanaf een tablet of smartphone.

Muziekliefhebbers kunnen genieten van kamervullend geluid met verrassend rijke basweergave en hebben toegang tot meer dan 300 muziekservices en high-definition streaming via geïntegreerde Chromecast. De Google Assistent biedt handige spraakbediening van je Citation 500 voor handsfree gebruik overal in huis. Stel vragen, speel muziek, organiseer je dag, bedien je smart home en veel meer. Allemaal met je stem. [Interne link]

Citation is gemakkelijk in te stellen met de Google Home-app op je telefoon of tablet. Bekijk hiervoor de instructievideo's per product op de productpagina's.

Waar te koop?

Je kunt Harman Kardon Citation uiteraard in onze webshop bestellen, maar mocht je het graag in het echt willen ervaren en misschien nog advies nodig hebben, dan kun je terecht bij onderstaande winkels.

EP:Beerepoot (diverse winkels in Noord-Holland)
EP:Swaak (Leiden)
EP:Schalkwijk (IJsselstein)
EP:Tol (IJmuiden)
EP:Mensonides (Harlingen, Sneek en Bolsward)
EP:Tummers (diverse winkels in Limburg)
EP:Boelaars (Rotterdam)
EP:Electropan (Tubbergen)
EP:Meppel (Meppel)
EP:Elburg (Elburg)