12.496 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay

Harman Kardon Citation: prachtig geluid dat je aanspreekt

De Harman Kardon Citation-serie combineert prachtig geluid, fraai design en slimme Google Assistant-functies. De speakers zijn afgewerkt met stof van de Deense fabrikant Kvadrat, die niet alleen mooi maar ook vuilafstotend en brandwerend is. Citation biedt multi-room mogelijkheden door extra Citation-luidsprekers toe te voegen. Hiermee kun je de ultieme audio-ervaring in het hele huis creëren. Je kunt dezelfde muziek of verschillende muziek in verschillende kamers spelen en bedienen vanaf een tablet of smartphone.

Muziekliefhebbers kunnen genieten van kamervullend geluid met verrassend rijke basweergave en hebben toegang tot meer dan 300 muziekservices en high-definition streaming via geïntegreerde Chromecast. De Google Assistent biedt handige spraakbediening van je Citation 500 voor handsfree gebruik overal in huis. Stel vragen, speel muziek, organiseer je dag, bedien je smart home en veel meer. Allemaal met je stem.

Citation is gemakkelijk in te stellen met de Google Home-app op je telefoon of tablet. Bekijk hiervoor de instructievideo's per product op de productpagina's.

Citation One

De Harman Kardon Citation One is een slimme luidspreker van de nieuwe generatie met een rijk geluid (40W) en een compact alles-in-één design. De One is eenvoudig in gebruik en combineert innovatie in home audio met aandacht voor details, met als resultaat een verfijnde uitstraling en een verrassend geluid in een compact formaat.

Citation 100

De Harman Kardon Citation 100 is een slimme luidspreker van de nieuwe generatie met een rijk geluid (50W) en een compact alles-in-één design. De Citation 100 is eenvoudig in gebruik en combineert innovatie in home audio met aandacht voor details, met als resultaat een verfijnde uitstraling en een verrassend geluid in een compact formaat.

Citation 300

De Citation 300 is eenvoudig in gebruik dankzij een full-colour LCD-aanraakscherm en combineert innovatie in home audio met aandacht voor details, met als resultaat een verfijnde uitstraling en een ongelooflijk mooi stereogeluid (100W).

Citation 500

De Citation 500 is eenvoudig in gebruik dankzij een full-colour LCD-aanraakscherm en combineert innovatie in home audio met aandacht voor details, met als resultaat een verfijnde uitstraling en een ongelooflijk mooi stereogeluid (200W).

Citation Bar

De Harman Kardon Citation Bar is een slimme soundbar van de nieuwe generatie voor films en muziek. De Citation Bar is eenvoudig in gebruik dankzij een full-colour LCD-aanraakscherm en combineert innovatie in home audio met aandacht voor details in design met als resultaat een verfijnde uitstraling en een uitstekende bas zonder een subwoofer

Citation Sub

De Citation Sub is eenvoudig in te stellen en combineert innovatie in home audio met aandacht voor detail in het design. De subwoofer is afgewerkt met stof van de Deense fabrikant Kvadrat, die niet alleen mooi maar ook vuilafstotend en brandvertragend is. Het resultaat is een verfijnde uitstraling en een doordringende bas voor films en muziek in combinatie met de Citation Bar of Citation Tower. Ga voor een volledige 5.1 home theater surround sound-ervaring zonder alle kabels.

Citation Tower

De Harman Kardon Citation Tower is een set slimme, premium hi-fi luidsprekers van beide 200W, ontworpen voor de ware audiofiel. Citation Towers bieden de beste tweekanaals stereo luisterervaring met heldere hoge tonen en diepe bassen. De Citation Towers zijn eenvoudig in gebruik dankzij het full-color LCD-aanraakscherm en combineren innovatie in home audio met aandacht voor detail in design

Citation Surround

De Citation Surround is eenvoudig in te stellen en combineert innovatie in home audio met aandacht voor details in het design. De speakers zijn afgewerkt met stof van de Deense fabrikant Kvadrat, die niet alleen mooi maar ook vuilafstotend en brandvertragend is.Het resultaat is een verfijnde uitstraling en surround-sound voor een meeslepende film- en muziekervaring in combinatie met de Citation Bar en Citation Sub en/of Citation Tower. Ga voor de volledige 5.1 home theater surround sound-ervaring zonder alle kabels.

Waar te koop?

Je kunt Harman Kardon Citation uiteraard in onze webshop bestellen, maar mocht je het graag in het echt willen ervaren en misschien nog advies nodig hebben, dan kun je terecht bij onderstaande winkels.

EP:Beerepoot (diverse winkels in Noord-Holland)
EP:Swaak (Leiden)
EP:Schalkwijk (IJsselstein)
EP:Tol (IJmuiden)
EP:Mensonides (Harlingen, Sneek en Bolsward)