Let op! Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om een product af te halen in de winkel. Koop lokaal via EP.nl en jouw EP:Ondernemer bezorgt het aan huis

13.530 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Onze winkels bezorgen nog steeds en zijn telefonisch bereikbaar voor advies of vragen

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Fibaro is een complete oplossing waarmee u uw huis kunt beheren, monitoren en aansturen. Fibaro heeft diverse slimme sensoren, actoren en modules om uw huidige apparaten 'smart' te maken. Hierdoor geniet u van meer comfort, veiligheid en efficiëntie van energiegebruik. Het installeren van Fibaro is zeer eenvoudig en niet ingewikkeld. Zo is het niet nodig om nieuwe kabels te leggen of modules in montagedozen te plaatsen. De Smart Home oplossing van Fibaro is eenvoudig te gebruiken met uw huidige elektrische installatie en schakelaars. 

Hoe werkt het?

Met de slimme oplossingen en producten van Fibaro heeft u de volledige controle over uw vrijheid, het systeem werkt namelijk op het Z-Wave protocol en is compatible met de meeste smartphones en tablets. Het systeem controleert en bewaakt de status van de individuele producten en informeert u over een incident zoals u zelf heeft ingesteld. Zo kunt u instellen dat u wordt gewaarschuwd wanneer iemand een raam is vergeten te sluiten of de verlichting automatisch dimmen naar de gewenste lichtsterkte. U heeft hierbij de volledige controle over het systeem en kunt alles via de Fibaro App eenvoudig aanpassen naar uw wensen. 

Voordelen

  • Toepasbaar op uw bestaande aansluitingen en schakelaars
  • Geen lastige installatie, eenvoudig in gebruik te nemen
  • Aansturing via de app van Fibaro en werkt met vrijwel alle smartphones en tablets
  • Meer grip op uw energiegebruik

Veiligheid

 

fibaro veiligheid