21.038 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna


Epson EcoTank printers

Game changer, geen inktvreter

Bij EP: kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan Epson printers, zoals de innovatieve EcoTank-printers met navulbare inktflessen voor wie veel print, en de Expression-printers voor wie af en toe print.

Maak kennis met de EcoTank-printers. Afdrukken zonder inktpatronen en tegen uitzonderlijk lage kosten

Het kan frustrerend zijn als je zonder inkt komt te zitten. Zelfs als je genoeg in voorraad hebt, ben je nog steeds enige tijd kwijt om een inktpatroon te vervangen. Als je een druk leven hebt en moet kunnen vertrouwen op je printer, is er een eenvoudige oplossing. De Epson EcoTank heeft een inktreservoirsysteem met extra hoge capaciteit, waardoor inktpatronen volledig overbodig zijn geworden.

GEr62z2pNa4

Voordelen van EcoTank

De Epson EcoTank heeft veel geweldigs te bieden, maar een paar kenmerken zijn volgens ons echt zo opmerkelijk dat ze bijzondere aandacht verdienen. Deze printers bieden een uitzonderlijk betaalbare afdrukoplossing en daarnaast zijn ze ook nog betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Lees verder voor meer informatie.

 1. Afdrukken tegen uitzonderlijk lage kosten. Met een Epson EcoTank-printer kun je je afdrukkosten met gemiddeld 90% kunt verlagen. Elke printer wordt geleverd met genoeg inkt om drie jaar te printen (gemiddeld gebruik) Met sommige EcoTank-printers kun je zelfs tot 14.000 pagina's in zwart-wit en 11.200 in kleur afdrukken.

 2. Inktpatronen behoren tot het verleden. Dankzij de geïntegreerde inktreservoirs met hoge capaciteit hoef je geen inktpatronen te vervangen. Je hoeft alleen de reservoirs bij te vullen met inktflessen van Epson en kunt gewoon doorgaan met afdrukken. Dit is niet alleen gemakkelijker, maar ook veel voordeliger omdat je in bulk inkoopt.

 3. Betrouwbaar. Je kunt vertrouwen op de unieke Micro Piezo-technologie van Epson om betrouwbare afdrukken met superieure kleurkwaliteit en helderheid te produceren met hoge afdruksnelheden, dankzij de innovatieve, efficiënte en nauwkeurige printkop.
   
 4. Ontworpen voor jouw behoeften. Ongeacht of je op zoek bent naar een printer voor je dagelijkse afdruktaken, foto's of zakelijke documenten, de EcoTank-serie bevat zeker een model dat voldoet aan je behoeften. 
   
 5. Kwaliteitsinkt van Epson. Originele inkt van Epson wordt gefabriceerd in een stofvrije omgeving en is geoptimaliseerd om te werken met de Micro Piezo-printkoptechnologie van Epson voor het leveren van ongekende kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.
   

De meest populaire Epson (EcoTank) printers