25.684 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Doro

EP: helpt je graag bij het kiezen van het juiste merk. Ontdek het merk Doro.

Over Doro

De toestellen van Doro zijn stuk voor stuk handige oplossingen om te genieten van de dingen die je graag doet en wil blijven doen. Zo biedt Doro onder meer vereenvoudigde functies, zoals toetsen die ver van elkaar verspreid staan, geweldige leesbaarheid, aanpasbaar volume, een assistentieknop, een eenvoudig te gebruiken laadstation of zelfs hulp vanop afstand via een app voor familie of vrienden.

  • Gemakkelijk te horen: Wanneer je minder goed hoort, dan zet je gewoon het volume hoger. Dankzij het krachtige geluid, HD Voice en HAC (compatibiliteit met hoorapparaten), kun je genieten van duidelijke gesprekken.
  • Gemakkelijk te zien: Wanneer je wat minder ziet, zorgt het perfect leesbare scherm ervoor dat ook je eenvoudig berichten kan sturen naar jouw dierbaren. Niet alleen de tekst, maar ook de iconen en knoppen zijn groter.
  • Meer veiligheid: Elk Doro toestel heeft een assistentieknop zodat jij je ondersteund en veilig voelt. Waar je ook bent, je kunt altijd snel gebruik maken van één van de vele veiligheidsfuncties.
  • Perfecte grip: Dankzij het ergonomische ontwerp is elk Doro toestel eenvoudig te hanteren. Door het zacht oppervlak voel jij je zekerder en bovendien voelt het prettig en comfortabel aan in jouw hand.
  • Begeleiding: Nieuwigheden schrikken vaak af, maar die tijden zijn voorbij. De opstartwizard helpt om jouw toestel helemaal aan te passen aan jouw voorkeuren, dit op jouw eigen tempo, tot je het helemaal snapt.
  • Bureaulader: Dankzij de makkelijk te verbinden bureauoplaadbasis heb je nooit gedoe met het aansluiten van kabels op jouw mobiele telefoon en is jouw Doro toestel altijd opgeladen.

Populaire Doro producten

Onze meest populaire Doro producten.