12.565 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


VarioPerfect

Wastijden verkorten wanneer jij wil

Flexibel, variabel, perfect.

Wassen met Bosch staat voor kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid. En wist je dat we onze wasmachines hebben voorzien van de VarioPerfect basisfunctie die het jou elke wasbeurt opnieuw mogelijk maakt om zelf te beslissen of je tijd of energie bespaart? Bekijk de video om te zien hoe VarioPerfect werkt.

VarioPerfect: 65% sneller en 50% efficiënter wassen

Met de programmaopties van de Bosch wasmachines staat VarioPerfect centraal voor uitstekende wasprestaties voor alle soorten textiel en iedere hoeveelheid. Bovendien kunt u met VarioPerfect de meeste wasprogramma’s sneller of energie-efficiënter wassen, dankzij de SpeedPerfect en EcoPerfect functies. Hiermee bespaart u tot wel 65% tijd en 50% energie.

Per wasbeurt zelf kiezen.

Je kunt binnen een uur een volledig wasprogramma draaien met een perfect wasresultaat. Ideaal als je een druk leven hebt. En omdat duurzaamheid de hoogte prioriteit heeft, is het mooie: door de beladingsherkenning stelt het toestel automatisch het gewicht en materiaalsoort van de belading vast en past het stroom- en waterverbruik hier op aan.

4UC7O5ycUpA