25.685 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Unlimited

Ongelimiteerd snoerloos stofzuigen met de krachtige accu's van Bosch

Advies over Bosch Unlimited steelstofzuigers

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste Bosch Unlimited steelstofzuigers.

Wil je een nieuwe steelstofzuiger kopen en ben je op zoek naar een Bosch steelstofzuiger? Er zijn veel verschillende steelstofzuigers en de juiste keuze is niet altijd even gemakkelijk gemaakt. Bij EP: hebben wij een uitgebalanceerd assortiment met de beste steelstofzuigers. EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste Bosch steelstofzuiger. Met de Bosch Unlimited steelstofzuigers kun je ongelimiteerd snoerloos stofzuigen met de krachtige accu’s van Bosch. De Bosch Unlimited steelstofzuigers zijn voor de meest intesieve schoonmaakklussen en zijn altijd gereed wanneer je hem nodig hebt. De accu’s zijn namelijk uitwisselbaar met de verschillende elektrische (tuin)gereedschapp accu’s uit de Home & Garden serie van Bosch.

Bqp8oO7A1aQ

Power for ALL system

Met het Bosch Power for ALL accusysteem hoef je niet meer voor elke machine een eigen accu en een eigen opladen te hebben, dankzij het Power for ALL accusysteem is dat namelijk verleden tijd. Het voordeel van het Power for ALL accusysteem is dat de Bosch apparaten van dezelfde voltklasse dezelfde accu's onderling kunnen gebruiken. Dit betekent dat de Bosch Unlimited steelstofzuigeraccu ook te gebruiken is op al het Bosch 18 volt gereedschap uit de Home & Garden serie. Met één accu voor het hele huis maakt het niet meer uit of jij je meubels wil schuren, de heg wil snoeien, hout wil zagen, een schilderij wil ophangen of het huis wil stofzuigen. Met één accu kun je aan de slag met een groot aantal Bosch Power for ALL 18 volt gereedschappen voor huis en tuin.

Standaard met heel veel extra's

Met een Bosch Unlimited steelstofzuiger ben je standaard voorzien van heel veel extra's. De Unlimited is namelijk standaard veel meegeleverde accessoires, hiermee beschik je dus met één apparaat over alle mogelijkheden om het hele huis schoon te maken. Denk hierbij aan een wandhouder waarmee je de steelstofzuiger makkelijk in kunt opbergen, de gemotoriseerde AllFloor HighPower borstel levert grondige reinigingsprestaties op alle soorten vloeren, een bekledingszuigmond, een 2-in-1 meubelborstel met bekledingsmondstuk en een extra lange flexibele kierenzuigmond. De stofzuigerbuis is te gebruiken op alle accessoires. Kortom: van gladde oppervlakten als linoleum- en houten vloeren tot aan vloerbedekking en autobekleding. Je manouvreert met de Unlimited zelfs tussen de kussens op de bank of langs het plafond.