25.046 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Home Connect

De nieuwe norm voor gemak en comfort bij jou thuis

Home Connect: klaar voor de toekomst

Met Bosch Home Connect ben je klaar voor de toekomst dankzij de nieuwe norm voor gemak en comfort bij jou thuis. Bosch doet er alles aan om in jouw huishouden alles op rolletjes te laten verlopen en zij geloven dan ook dat slim verbonden apparaten daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Sinds het begin van 2017 zijn daarom in elke productcategorie huishoudelijke apparaten beschikbaar welke zijn uitgerust met Home Connect. Het enige wat je hiervoor zou moeten doen is Home Connect App op je smartphone of tablet installeren en verbinding laten maken met je apparaat en het WiFi-netwerk.

Home Connect App

Met de Home Connect App heb je toegang tot, en beheer je de instellingen van, de Bosch wasmachine, wasdroger, vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron, oven, kookplaat of afzuigkap waar en wanneer je maar wilt. In een paar eenvoudige stappen kan je het apparaat met Home Connect bedienen. Met een Bosch Home Connect wasmachine of wasdroger kun je met Easy Start eenvoudig het juiste wasprogramma of droogprogramma volgens jouw wasvoorkeuren en het type wasgoed selecteren. Selecteer en start wasprogramma’s of droogprogramma's waar en wanneer je maar wilt. Je hebt altijd een eenvoudig overzicht van de status van je apparaat. Ook ontvang je een melding wanneer je het wasmiddel of wasverzachter dient bij te vullen. Met Simple Setup pas je eenvoudig de instelling van je wasmachine of wasdroger aan via de Home Connect App.

  • Probeer nu de demoversie: De Bosch Home Connect apparaten beschikken over WiFi en een eigen App. Ook zijn de apparaten gelinkt met andere bekende Internet of Things plaformen zoals IFTTT en Amazon Alexa. Met de demoversie van de App kun je al een idee krijgen van de mogelijkheden, zelfs als je nu nog geen Home Connect apparaten in huis hebt.

Download de demoversie voor Apple
Download de demoversie voor Android

2CsPRnqCSBs