18.541 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna


ECARF-certificaat

Allergieën kunnen we niet voorkomen, maar we doen graag iets aan de oorzaak.

Allergieën kunnen we niet voorkomen, maar we doen graag iets aan de oorzaak.

Zomerkriebels door allergie? Kies voor een Bosch wasmachine met het ECARF-certificaat!

  • Minder allergenen in kleding
  • Pollen, huidschilfers en dierenharen verdwijnen uit kleding
  • De enigen ter wereld met het ECARF-certificaat
  • Speciaal AllergiePlus programma
  • 'Best Getest’ predikaat van Consumentenbond

Bosch wasmachines en drogers met het ECARF-certificaat

Dierenharen en stuifmeel hechten zich gemakkelijk aan jouw kleding. Als jij of jouw gezinsleden daar gevoelig voor zijn, kan dat veel ongemak veroorzaken. Bosch ontwikkelde daarom een speciaal AllergiePlus programma om allergische reacties te voorkomen. Dankzij dat geavanceerde programma hebben deze Bosch wasautomaten en drogers als enige ter wereld het ECARF-certificaat.

Opgelucht

Steeds meer mensen hebben te maken met allergieën. Stuifmeel en dierenharen zijn in veel gevallen de boosdoeners. Het wasprogramma AllergiePlus van Bosch verwijdert maar liefst 99,9% van de dierenharen en het stuifmeel uit uw kleding. AllergiePlus is op onze wasmachines een speciaal programma met een hoger waterniveau. De was wordt verder minimaal drie keer gespoeld en de verwarmingstijd is langer dan normaal. Die combinatie van speciale behandelingen maakt korte metten met vrijwel alle dierenharen en stuifmeel in het textiel. Het AllergiePlus programma op onze speciale drogers is extra zacht voor jouw kleding en droogt op een hogere temperatuur waardoor allergenen geen kans maken.

Enige ter wereld

ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation) geeft mensen met een allergie informatie over producten en diensten die allergische reacties voorkomen of tegengaan. ECARF heeft een speciaal kwaliteitscertificaat toegekend aan de wasautomaten van Bosch met een AllergiePlus-wasprogramma. De Bosch Serie 8, Serie 6 en HomeProfessional zijn de enige wasautomaten ter wereld met een ECARF-certificaat.