25.708 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

ActiveOxygen

Hygiënisch schoon op lage temperaturen

Hygiënisch schoon op lage temperaturen.

Met de ActiveOxygen™ technologie van de Bosch wasmachines kunt u met één druk op de knop en zonder chemicaliën 99,99% van de bacteriën op uw kleding verwijderen, zelfs op lage temperaturen. Met de ActiveOxygen™ technologie maakt het niet uit van welk soort materiaal uw kleding is gemaakt, of het nu een zijden blouse, uw lievelingsshirt, zwarte spijkerbroek, sportkleding, de favoriete outfit van uw kind of fijne lingerie is, dankzij de ActiveOxygen™ technologie van Bosch wordt 99,99% van de bacteriën verwijdert die normaal gesproken worden gevonden op kleding. Bovendien beschermt ActiveOxygen™ fijne stoffen en behoudt het de kleur, hierdoor blijft uw favoriete kleding nog langer mooi.

Hygiënisch schoon met één druk op de knop. Zonder chemicaliën.

Met ActiveOxygen™ wordt uw wasgoed aan het begin en aan het eind van de wascyclus behandeld met actieve zuurstof. Hierdoor hoeft u zich vanaf nu nooit meer druk te maken of uw fijne was wel schoon genoeg wordt. Dankzij de toevoeging van actieve zuurstof worden alle bestaande bactierien verwijdert en duurt deze optie slechts 30 minuten langer dan een normale was. ActiveOxygen™ werkt zelfs op hele lage temperaturen en in combinatie met bijna alle wasprogramma’s.

Soms heeft uw kleding alleen een opfrisbeurt nodig.

Als aanvulling op de ActiveOxygen™ technologie waarmee u met één druk op de knop en zonder chemicaliën 99,99% van de bacteriën op uw kleding verwijdert kunt u ook uw kleding opfrissen met het ActiveOxygen™ Refresh programma. Kleding die schoon is maar niet meer zo lekker ruikt, bijvoorbeeld na een avondje uit, kan binnen 45 minuten compleet opgefrist worden met het ActiveOxygen™ Refresh programma. Dit opfris programma kunt u zelfs bij hele fijne stoffen gebruiken die eigenlijk niet in de wasmachine kunnen. Het ActiveOxygen™ bespaart u tijd en een uitstapje naar de stomerij, en beschermt ook nog eens de vezels van de stof.

U hoort hem nauwelijks. Maar u voelt het verschil.

Bosch wasmachines met een VarioTrommel™ en het EcoSilence systeem zijn niet alleen zorgzaam voor uw was, maar ook voor uw oren. Dankzij het unieke ontwerp van de draait de trommel op een manier die zorgzaam is voor uw kleding, hierdoor gaat uw favoriete kleding ook nog langer mee. Met de VarioTrommel™ en het EcoSilence systeem kunt u de Bosch wasmachine zelfs ’s nachts draaien zonder overlast.

Bekijk alle Bosch wasmachines

Tkv3TT_28u8