23.992 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

EP helpt je aan je perfecte kopje koffie

Bij EP vind je de perfecte koffiemachine voor jou. Allereerst is het heel belangrijk om de perfecte match te vinden tussen jou en je koffiemachine. Daarbij is het belangrijk dat je nagaat wat voor een koffiedrinker je bent en wat je koffiegewoontes zijn. Hou je van snel en simpel of heb je graag de touwtjes in eigen handen? Daarnaast hangt het af van je wensen en budget. De aanschafprijs kan namelijk enorm variëren afhankelijk van het soort koffieapparaat. Hieronder vind je de voor- en nadelen per type koffieapparaat: volautomaat koffiemachine, koffiecupmachine, pistonmachine en filter-koffiezetapparaat.

Naar alle koffiemachines

Nog wat EP: tips om het beste uit je kopje koffie te halen

  • Gebruik koffiebonen/cupjes van goede kwaliteit. Het productieproces is erg belangrijk voor een optimale smaak. Zo geniet je van een rijke smaak, zonder onaangename bitters en zuren.
  • Gebruik vers en zacht water. Er zijn ook koffieapparaten met een ingebouwde waterfilter, maak hier gebruik van voor de beste smaak. Dit zal bovendien de levensduur van je koffieapparaat positief beïnvloeden.
  • Het is aan te raden om je kopje eerst voor te verwarmen. Zo koelt je koffie niet gelijk af en geniet je langer van je koffie. Als je koffieapparaat niet over een warmhoudplaatje beschikt, kan je de kopjes van te voren even omspoelen met heet water.
  • Zorg ervoor dat je jouw koffieapparaat goed verzorgt en schoon houdt. Een ontkalking en reiniging zorgen er al voor dat de levensduur van je koffieapparaat verlengd wordt. Dit hangt wel af van het soort koffieapparaat welke je bezit, lees daarom eerst altijd de handleiding.

 

 

Populaire koffieapparaten