12.513 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Nieuw apparaat gekocht, maar hoe kom je van het oude af?

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken, wat moet er gebeuren met oude en afgedankte elektrische apparaten? Dat je voor de aanschaf van je nieuwe apparaat bij EP: terecht kunt wist je natuurlijk al, maar wij helpen je ook graag met het verantwoord afvoeren van het oude. Een groen logo vereist ook groen denken.

Recyclen, het levert ons allemaal iets op!

Met het hergebruik van grondstoffen, dus ook uit je ingeleverde apparaten, wordt bijgedragen aan het minder belasten van de natuur. Er hoeven daardoor minder, steeds schaarser wordende, natuurlijke bronnen te worden aangesproken. Uiteindelijk willen we toch allemaal graag dat generaties na ons hier ook nog over kunnen beschikken?

Waar kan je terecht?

Bij de EP: winkel in de buurt kan je al je kleine elektrische apparaten en lampen inleveren, ook wanneer je geen vervangend product koopt! Al onze winkels hebben een inleverbak staan voor kleine apparaten. Vind hier de dichtstbijzijnde EP:Winkel met inleverbak. Vanzelfsprekend nemen wij grotere elektrische apparaten gelijk mee retour bij de levering van het nieuwe, dit hoort ook bij onze service.

Recycle partners van EP:

EP: heeft ervoor gekozen om met gerenommeerde partners als Wecycle en Weee Nederland een samenwerkingsverband aan te gaan. Partners die garant staan voor verantwoordelijk afvoeren, zoveel mogelijk hergebruik van grondstoffen en bijdragen aan (sociale) werkgelegenheid. Voor verdere informatie over beide partners klikt u hier voor Wecycle en hier voor Weee Nederland.