Vind uw lokale EP:Winkel

EP:Montageservice

Professionele montage van uw apparaat door onze specialisten

Een nieuw inbouwproduct laten inbouwen in uw keuken? EP: heeft met bijna 100 winkels dé specialisten in huis om nieuwe inbouwapparaten vakkundig in uw keuken te plaatsen. De EP:Winkel werkt met eigen professionele en deskundige monteurs. Maak een afspraak in de winkel en met onze EP:Montageservice zorgen wij ervoor dat uw aankoop netjes bij u thuis wordt gemonteerd op de door u afgesproken dag en tijdstip. Zo is uw apparaat direct klaar voor gebruik en kunt u meteen beginnen met genieten. De EP:Montageservice kost 99,- euro en bevat de volgende service:

  • Uw nieuwe apparaat wordt bezorgd en uw oude apparaat wordt verwijderd
  • Uw nieuwe apparaat wordt geplaatst en aangesloten op bestaande elektra- en waterleidingen
  • Uw oude inbouwapparaat en het verpakkingsmateriaal worden op verzoek mee retour genomen
  • Daarnaast kunt u extra services bespreken met uw EP:Winkel. De mogelijkheden en kosten zijn afhankelijk van uw wensen en van het door u gekozen inbouwproduct.

Voorwaarden EP:Montageservice

  • Aanwezigheid van bestaande en goedwerkende elektra, periflex, water- en gasaansluitingen. Montage gasaansluiting is exclusief slang en koppelstuk.
  • Leidingen worden niet verlengd of verlegd. Indien de situatie dit vereist kan dit besproken worden met de EP:Winkel tegen een nader te bepalen meerprijs (zie EP:Inmeetservice).
  • De EP:Montageservice geldt alleen op inbouwvaatwassers-, koelkasten, -vriezer, -magnetrons, -ovens en -kookplaten. De EP:Montageservice geldt niet op inbouwafzuigkappen. Neem voor services en prijzen aangaande afzuigkappen contact op met uw EP:Winkel.

Extra services

Inmeetafspraak bij u thuis

49,95 euro (retour bij aankoop)

Linksdraaiend maken 1 deur

29,95 euro (geldt alleen op inbouwkoel- en vrieskasten)

Linksdraaiend maken 2 deuren

39,95 euro (geldt alleen op inbouwkoel- en vrieskasten)

Heeft u montagewensen die niet hierboven zijn vermeld als extra service? Geen probleem, u kunt montageverzoeken voor alle categorieën altijd in overleg met uw EP:Winkel bespreken.

EP:Inmeetservice

Heeft u twijfel bij de keuze of aankoop van uw inbouwapparatuur? Kies dan voor een inmeetafspraak. Uw EP:Winkel helpt u kosteloos* bij het maken van de juiste keuze die aansluit bij uw wensen. *De kosten voor onze EP:Inmeetservice bedragen éénmalig 49,95 euro. Indien u na de inmeetafspraak een inbouwapparaat bij ons aanschaf, ontvangt u dit bedrag weer retour.

EP:Montageservice