EP:Montageservice

Een nieuw inbouwproduct laten inbouwen in uw keuken? EP: heeft met bijna 100 winkels dé specialisten in huis om nieuwe apparaten vakkundig in uw keuken te plaatsen. De EP:Montageservice kost €99,- en bevat de volgende service:

  • Uw nieuwe apparaat wordt bezorgd en uw oude apparaat wordt verwijderd
  • Uw nieuwe apparaat wordt geplaatst en aangesloten op bestaande elektro- en waterleidingn
  • Uw oude apparaat en het verpakkingsmateraal worden op verzoek mee retour genomen
  • Daarnaast kunt u extra services met uw EP:Winkel bespreken. De mogelijkheden en kosten zijn afhankelijk van uw wensen en van het door u gekozen inbouwproduct. 
EP:Montageservice

 

Voorwaarden montageservice

  • Aanwezigheid van bestaande en goedwerkende elektra, periflex, water- en gasaansluitingen. (Montage gasaansluiting is exclusief slang en koppelstuk). 
  • Leidingen worden niet verlengd of verlegd. Indien de situatie dit vereist kan dit besproken worden met de EP:Winkel tegen een nader te bepalen meerprijs (zie EP:Inmeetservice).
  • Uw oude apparatuur wordt gratis meegenomen vanaf uw locatie
  • De EP:Montageservice geldt alleen op inbouwvaatwassers-, koelkasten, -vriezer, -magnetrons, -ovens en -kookplaten. De EP:Montageservice geldt niet op inbouwafzuigkappen. 

Neem voor services en prijzen aangaande afzuigkappen contact op met uw EP:Winkel.

Extra services

Inmeetafspraak bij u thuis € 49,95 (retour bij aankoop)
Linksdraaiend maken 1 deur € 29,95 (geldt alleen op inbouwkoel- en vrieskasten)
Linksdraaiend maken 2 deuren € 39,95 (geldt alleen op inbouwkoel- en vrieskasten)

Heeft u montagewensen die niet hierboven zijn vermeld als extra service? Geen probleem, u kunt montageverzoeken voor alle categorieën altijd in overleg met uw EP:Winkel bespreken.

EP:Inmeetservice

Heeft u twijfels over uw inbouwproduct dat u wilt aanschaffen? Kies dan voor de EP:Inmeetservice. Onze EP:Winkels helpen u graag om de juiste keuze te maken om zorgeloos te kunnen genieten van het gemak van uw keuken.