12.270 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


EP:Inmeetservice

Heb je de perfecte vaatwasser, oven of een ander inbouwproduct gevonden, maar twijfel je of bepaalde inbouwapparatuur wel past of aansluit bij jouw wensen? Kies dan voor een inmeetafspraak. Daarmee ben je zeker van je zaak en koopt je altijd een product dat volledig past en voldoet aan jouw wensen.

Keuken inbouwapparaat

Bij inbouwapparaat moet je denken aan koelkasten, vaatwassers, maar ook kookplaten, magnetrons en afzuigkappen. Wil je graag de apparaat laten inbouwen, dan is deskundig advies zeker aan te raden. De ondernemers van EP: helpen je graag en hebben de kennis en kunde om je van gedegen advies te voorzien. Uiteraard kunnen zij ook de apparatuur inbouwen. Bekijk hier het assortiment inbouwapparaten van EP:.

Wat houdt een inmeetafspraak in?

Bij een inmeetafspraak komt je lokale EP:Ondernemer op afspraak bij je langs. Hij of zij kan je adviseren welk inbouwapparaat het beste bij je past en zal uiteraard ook meten of het door jou gekozen product in de inbouwruimte past. Meten is immers weten. Bij keuken inbouwapparaat is het namelijk belangrijk dat het apparaat daadwerkelijk past en goed aansluit. Inbouwapparatuur is natuurlijk het meest stilistisch wanneer deze goed is afgewerkt en naadloos aansluit. Tijdens de afspraak zal de ondernemer nauwkeurig de maten opmeten en daaropvolgend de mogelijkheden met je bespreken.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een inmeetafspraak bedragen € 49,95. Een op maat gemaakte offerte behoort ook tot de mogelijkheden. Mocht je uiteindelijk besluiten om de inbouwapparatuur aan te schaffen, dan krijg je het bedrag van de inmeetafspraak retour.

Een inmeetafspraak maken

Wil je een inmeetafspraak maken? Neem dan contact op met de EP:Winkel bij jou in de buurt. Met honderd EP:Filialen is er altijd een EP:Winkel in de buurt.

EP:Inmeetservice