Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd

Achteraf betalen via Afterpay


EP:Inmeetservice

Heeft u de perfecte vaatwasser, oven of een ander inbouwproduct gevonden, maar twijfelt u of bepaalde inbouwapparatuur wel past of aansluit bij uw wensen? Kies dan voor een inmeetafspraak. Daarmee ben u zeker van uw zaak en koopt u altijd een product dat volledig past en voldoet aan uw wensen.

Keuken inbouwapparaat

Bij inbouwapparaat moet u denken aan koelkasten, vaatwassers, maar ook kookplaten, magnetrons en afzuigkappen. Wilt u graag uw apparaat laten inbouwen, dan is deskundig advies zeker aan te raden. De ondernemers van EP: helpen u graag en hebben de kennis en kunde om uw van gedegen advies te voorzien. Uiteraard kunnen zij ook uw apparatuur inbouwen. Bekijk hier het assortiment inbouwapparaten van EP:.

Wat houdt een inmeetafspraak in?

Bij een inmeetafspraak komt uw lokale EP:Ondernemer op afspraak bij u langs. Hij of zij kan u adviseren welk inbouwapparaat het beste bij u past en zal uiteraard ook meten of het door u gekozen product in uw huis past. Meten is weten. Bij keuken inbouwapparaat is het namelijk belangrijk dat u zeker weet dat het apparaat daadwerkelijk past en goed aansluit. Inbouwapparaat is natuurlijk het meest stilistisch wanneer deze goed is afgewerkt en naadloos aansluit. Tijdens de afspraak zal de ondernemer nauwkeurig de maten opmeten. En daaropvolgend de mogelijkheden met u bespreken.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een inmeetafspraak bedraagt € 49,95. Een op maat gemaakte offerte behoort ook tot de mogelijkheden. Mocht u uiteindelijk besluiten om de inbouwapparatuur aan te schaffen, krijgt u het bedrag van de inmeetafspraak retour.

Een inmeetafspraak maken

Wilt u een inmeetafspraak maken? Neem dan contact op met de EP:Winkel bij u in de buurt. Met honderd EP:Filialen is er altijd een EP:Winkel bij u in de buurt. Onze service maakt het verschil.

EP:Inmeetservice