Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Garantie

Vanzelfsprekend heeft u op uw product ook garantie. Op de meeste producten heeft u standaard fabrieksgarantie. Dit is in de meeste gevallen 2 jaar, al kan dit per merk verschillen. De garantie gaat in op de datum welke staat vermeld op uw factuur. De garantievoorwaarden zijn bij het product bijgesloten. Deze fabrieksgarantie geldt onverminderd de wettelijke garantie.

Om aanspraak te kunnen maken op de garantie, adviseren wij u te allen tijde eerst contact op te nemen met uw EP:Winkel. De winkel zal uw klacht in behandeling nemen en ervoor zorgen dat uw probleem wordt opgelost.

U kunt geen aanspraak maken op de garantie indien:

  • het defect is veroorzaakt door normale slijtage
  • het defect is veroorzaakt door nalatigheid of opzet
  • het product niet conform de handleiding is gebruikt
  • het product niet goed is onderhouden
  • u niet kunt aantonen dat er is betaald.

De wettelijke garantie is altijd van toepassing. Dit betekent dat het product wat u koopt, een deugdelijk product is, u dit product een bepaalde tijd zonder problemen moet kunnen gebruiken. Indien het product niet deugt heeft u recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld. Is het probleem met het product te wijten aan onjuist gebruik? Dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld. Heeft u het product normaal gebruikt maar is de economische levensduur verlopen? Ook dan heeft u geen recht op gratis reparatie. 

Daarnaast kan het voorkomen dat u een defect product heeft ontvangen. Neem in dit geval zo snel mogelijk contact op met de EP:Winkel waar u het product heeft gekocht. Wanneer u online een bestelling heeft geplaatst en niet weet welke winkel aan uw bestelling is gekoppeld, neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 0800-7278637 of stuur een email naar klantenservice@ep.nl.

Reparatie

U wilt vanzelfsprekend zo lang mogelijk genieten van uw aankoop. Helaas zijn onverwachte defecten nooit uitgesloten. Daarom kunt u altijd bij EP: terecht voor een reparatie. Neem hiervoor contact op met uw EP:Winkel, of bel gratis 0800 727 86 37.