12.310 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Bestelling annuleren of wijzigen

Indien de bestelling nog niet in behandeling is genomen, kun je de bestelling nog annuleren. Je kunt dit het beste aangeven bij onze klantenservice op telefoonnummer 0800 - 727 86 37. Wij zullen er dan voor zorgen dat de winkel of onze pakketvervoerder wordt geïnformeerd. Mocht een pakket toch onderweg zijn, dan kun je het pakket weigeren bij aflevering. Het annuleren van een bestelling bij EP.nl is kosteloos.

Het is helaas lastig om een bestelling te wijzigen. Indien op tijd doorgegeven, kan een afleveradres wel gewijzigd worden. Het wijzigen van een product kan alleen bij levering door een de EP:Winkel en als betaling nog niet heeft plaats gevonden - bijvoorbeeld als je hebt betaalt met Afterpay of betaalt bij aflevering. Indien dit het geval is, dan is het advies om contact op te nemen met de betreffende EP:Winkel.

14 dagen bedenktermijn

EP: is lid van de Nederlandse Thuiswinkel organisatie en voert daardoor het Thuiswinkel Waarborg. Dit Waarborg geeft je bij de aanschaf van producten en diensten recht op een bedenktijd van minimaal 14 kalenderdagen. In de praktijk betekent dit, dat wij nadat wij je artikel hebben afgeleverd of als je het artikel hebt opgehaald in de winkel, je nog 14 dagen bedenktijd hebt om de overeenkomst te ontbinden. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je toch op je aankoopbeslissing wilt terugkomen. Je hoeft hiervoor geen reden aan te geven. In alle gevallen is het echter van belang dat je het artikel en alle geleverde toebehoren - indien redelijkerwijze mogelijk - in de oorspronkelijke staat en onbeschadigd aan de betreffende winkel retourneert. Ga voor meer informatie naar onze pagina 'Retourneren'.