25.681 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Profiteer nu van kampioenskorting op onze EK Deals! Bekijk alle actieproducten hier. Bestel gemakkelijk online of ga naar een van onze winkels. Vind hier een winkel bij jou in de buurt.

Bij aankoop van een Hisense product in combinatie met het schrijven van een productreview maak je nu kans op 2 EK toegangstickets voor de wedstrijd op 25 juni. Klik hier voor alle deelnemende Hisense producten. De voorwaarden voor de Hisense EK-winactie kun je hier vinden.

EP: EK Poule

Naast geweldige EP: deals, hebben we ook dit keer weer een EP: EK Poule. Word jij de grote winnaar?

Speel mee met ons EK-Spel en maak kans op prachtige prijzen! Meld je hier aan. Je kunt meedoen met de poule van je eigen EP:Winkel of van EP.nl.

Hoe werkt het?

  • Voorspel alle uitslagen van de wedstrijden in de groepsfase
  • Bepaal de 1/8 finalisten
  • Kies 4 top scorers
  • Bonusvraag: wie wordt Europees kampioen?
  • Na de groepsfase voorspel je opnieuw de uitslagen van de wedstrijden in de knock-outfase. Per speelronde neemt het aantal te verdienen punten toe. Hierdoor blijft het spel tot het einde van het EK spannend.

Iedere EP:Winkel heeft zijn eigen poule en een eigen prijs. Dit kan bijv. een Hisense 32A5KQ, LG 32LQ63006, LG DS40T of een Philips 32PFS6808 zijn. De twee beste spelers van alle poules winnen de hoofdprijs:

Aanmelden kan t/m 13 juni en deelname is volledig gratis.

EK 2024 Deals: