Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay

Back to School: profiteer van heel veel aanbiedingen en maak kans op een IKEA giftcard t.w.v. 250,-

Het studiejaar gaat weer bijna beginnen en dat is een mooi moment voor nieuwe spullen, voor jezelf, je schoolgaande/studerende kinderen. Denk aan een TV, laptop, koelkast, tablet of wasmachine. Bij EP: hoef je niet lang te zoeken, want we hebben een paar mooie aanbiedingen voor je. Alles van verschillende merken in verschillende prijsklassen, dus er zit vast iets voor je bij. De aanbiedingen zijn geldig van 12 t/m 25 augustus. En als je een aankoop doet, maak je ook nog eens kans op een IKEA giftcard t.w.v. 250,-! Daarbij verloten we op Facebook ook nog één bon. Lees hieronder hoe je kans maakt.

Win een IKEA giftcard t.w.v. 250,- bij je aankoop

Bij aankoop van een actieproduct maak je ook nog eens kans op een IKEA giftcard ter waarde van 250,-. We verloten twee giftcards onder alle aanmeldingen. Om kans te maken, registreer je jouw aankoop voor 2 september a.s. via het formulier onderaan de pagina. Vul je gegevens in en upload een kopie, scan of foto van je aankoopbewijs. We nemen contact met je op als je gewonnen hebt.

Win een IKEA giftcard via onze speciale winactie.

We geven ook één extra IKEA giftcard van 250,- weg via onze speciale actiepagina. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en ander nieuws, like dan onze Facebookpagina.