23.280 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

AEG FX9: flexibiliteit en een krachtige motor

Met de stofzuigers van AEG maakt u uw huis eenvoudig school waardoor uw woning als een thuis aanvoelt. De krachtige motor van de FX9 wordt gecombineerd met duurzaamheid en flexibiliteit van het apparaat. Zorg voor een schoon huis met het grootste gemak. Een schoon huis zorgt voor een prettige woonomgeving en een gezond binnenklimaat.

FX9 Steelstofzuiger

De FX9 steelstofzuigers van AEG zorgen voor een doorbraak op het gebied van stofzuiger. Deze krachtige machine geeft u veel voldoening en minder frustratie doordat u kan genieten van veel grote flexibiliteit doordat u snoerloos kan stofzuigen tot wel een uur lang. Geen snoer betekent dat u altijd overal eenvoudig bij kan en door het ontwerp van de FX9 kunt u ook onder of op kasten  stofzuigen dankzij het flexibele mondstuk en opzetstukken. De zuigmond  Het oplaadstation, waarmee u de batterij oplaadt, zorgt er eveneens voor dat u de FX9 eenvoudig kan opbergen.

Kostenbesparend

Doordat de FX9 gebruik maakt van een vuilreservoir bespaart u op de aanschaf van de stofzakken. Zodra u klaar bent met stofzuigen leegt u snel en eenvoudig het stofreservoir. Hierdoor behoudt uw stofzuiger altijd de zuigkracht.

Voor elke vloer geschikt

De FX9 is geschikt voor iedere vloer. Of u nou tapijt of harde vloeren heeft, de schoonmaakprestaties zijn altijd optimaal. Deze stofzuiger beschikt naar een krachtige zuigkracht ook over een hoogstaand filtersysteem. Zelfs het kleinste, microscopische huisstof wordt verwijderd uit vezels, poriën en spleten.

Deskundig advies en passende service

Wilt u meer informatie over de FX9 van AEG? De ondernemers van EP: helpen u graag met deskundig advies en service op maat.