25.708 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

AEG T8DBESSEN

8kg A+++ warmtepompdroger

Bekijk deze droger

De AEG T8DBESSEN is een warmtepompdroger met 8kg vulgewicht. Hierdoor is deze droger ideaal voor een huishouden van 3 of 4 personen. Door de warmtepomp is deze droger erg efficiënt en heeft deze een A+++ label, waardoor de energiekosten bij gemiddeld gebruik slechts c.a. 50,- per jaar zijn. Met 65 tot 66 decibel geluidsniveau is dit ook een stille droger. 

De AEG T8DBESSEN is voorzien van het AbsoluteCare-systeem, dat nauwkeurig de trommelbewegingen en temperatuur controleert, zodat elke stof de juiste behandeling krijgt. Of het nu om katoen, wol of sportkleding gaat. SensiDry zorgt daarbij dat vocht wordt onttrokken aan je kleding op een temperatuur die de helft lager is dan bij traditionele wasdrogers, zonder dat de droogtijd langer wordt. Hierdoor wordt je kleding niet onnodig aan hitte blootgesteld en bespaar je energie. Met de ProSense-technologie van de AEG wasdroger wordt de droogtijd en het energieverbruik dankzij de geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren aangepast aan de omvang van de lading.

Je kunt gemakkelijk online bestellen en je nieuwe wasmachine wordt gratis bezorgd. Daarnaast staan onze winkels nog steeds voor je klaar om je bestelling te bezorgen en je op afstand te helpen als je nog advies nodig hebt. Vind hier een winkel in de buurt.

Bekijk de AEG T8DBESSEN

Andere populaire AEG wasdrogers

Bekijk hier alle AEG wasdrogers