Let op! Wegens systeemonderhoud dit weekend kunnen de voorraden op onze webshop mogelijk niet accuraat zijn. Houd er ook rekening mee dat bezorgingen langer duren dan normaal door Pinksteren én drukte bij PostNL & DHL. Onze excuses voor het ongemak!

Gratis thuisbezorgd vanaf 99,- euro

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay

Eindstand

Zowel het WK als de pool zit erop. Mensen uit Brabant waarvan de voornaam met een F begint hebben kennelijk veel voorspeltalent, want die vormen de top-3. De prijswinnaars hebben al apart bericht gekregen. We hopen dat iedereen het leuk vond om mee te doen met onze pool! Zie het kopje 'Puntentelling' voor uitleg over de puntentelling.

Download hier de eindstand
 

Het EP:Elftal - Elf geselecteerde producten om uw WK-ervaring nog aangenamer te maken (inclusief het opruimen en schoonmaken)

 • 32 inch display
 • Full HD
 • SmartTV
 • HDMI-aansluitingen: 2

Prijzen

Heeft u aan het einde van het toernooi de meeste punten, dan maakt u kans op een prachtige Philips 55POS9002 OLED Ambilight TV t.w.v. 1799,-. Daarnaast zijn er een Samsung UHD LED TV (2e prijs), twee Samsung soundbars (3e en 9e prijs), een Sony TV (4e prijs), Sony soundbar (5e prijs), Sony hoofdtelefoon (10e prijs) en drie Heemskerk voetbaltafels te winnen (6e, 7e, en 8e prijs)!

Puntentelling

Per wedstrijd zijn er vier punten te verdienen: twee punten voor het voorspellen van de juiste winnaar - of gelijkspel natuurlijk - en daar bovenop één punt voor het juiste aantal doelpunten per land. Het gaat alleen om de uitslagen - de stand na 90 minuten, inclusief blessuretijd maar exclusief eventuele verlenging - dus u krijgt geen punten voor voorspellen van de juiste landen in de finales. Voor uw eigen overzicht mag u uiteraard de landen wel invullen.

Voorbeeld: de wedstrijd tussen Rusland en Saoedi-Arabië eindigt in 2-1 voor Rusland. Als u dit zo heeft voorspeld, dan krijgt u vier punten. Heeft u voorspeld dat Rusland met 2-0 wint, dan krijgt u drie punten - twee voor de overwinning van Rusland, één voor het aantal doelpunten van Rusland. Heeft u voorspeld dat Rusland met 3-1 wint, dan krijgt u ook drie punten - waarvan in dit geval één punt voor het aantal doelpunten van Saoedi-Arabië. U krijgt geen punten als u heeft voorspeld dat Saoedi-Arabië met 0-1 wint, omdat Saoedi-Arabië in het echte toernooi niet de winnaar was. U krijgt dan geen punt voor het doelpunt van dat land.

Voorwaarden

 • Eén deelname per persoon. Personen waarvan wij meerdere formulieren ontvangen doen niet mee in de uitslag.
 • Deelname aan de EP:WK Pool is gratis.
 • Het is niet mogelijk om uw voorspelling tussentijds te wijzigen, ook niet als het toernooi nog niet begonnen is.
 • De wedstrijduitslag is de stand na 90 minuten, inclusief blessuretijd maar exclusief eventuele verlenging.
 • Bij een gelijk (hoogste) aantal punten aan het einde van het toernooi worden de prijzen door middel van loting verdeeld over de betreffende deelnemers.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Bij situaties waarin de spelregels niet voorzien beslist EP:
 • Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen bij winst en om onze nieuwsbrief te versturen.
 • Alleen volledig ingevulde en via het uploadformulier ingestuurde schema's doen mee. Wanneer er echter slechts enkele uitslagen vergeten zijn of niet goed ingevuld - bijvoorbeeld een letter in plaats van een cijfer - wordt op deze plaats een 0 ingevoerd.
 • EP: behoudt zich het recht voor om spelregels te wijzigen of toe te voegen.
 • De pool sluit op donderdag 14 juni om 17:00 uur, wanneer de eerste wedstrijd begint. Hierna is het niet meer mogelijk om deel te nemen.

Privacy

Gegevens van de deelnemers worden alleen gebruikt voor het publiceren van de standen en om contact op te nemen bij winst van een prijs. Na afloop van de competitie blijven alleen deelnemers die hebben aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen in onze database.