25.709 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Samsung Galaxy A 

Vanaf januari 2016 is bij EP de nieuwe Galaxy A-Serie van Samsung leverbaar. Een nieuwe lijn stijlvolle smartphones in verschillende formaten en kleuren waarmee jij je eigen stijl kunt uiten. Met de 5.0 MP Front Camera maak je de mooiste Wide Selfies. De A3 en A5 hebben beide een volledig metalen behuizing en zijn voorzien van een prachtig Super AMOLED Display. Show your Style!

Metalen design en stijlvolle kleuren

De GALAXY A3 en A5 zijn de eerste Samsung smartphones met een volledig metalen behuizing. De toestellen beschikken over een innovatief, luxe design en een prachtig sAMOLED scherm. Je voelt de premium kwaliteit van de slanke body direct in je hand.

Aanpassend display en geluid

Het levendige Super AMOLED display en het Adaptive display zorgen voor realistische kleuren op je GALAXY A. Ze passen zich heel slim aan naar je omgeving. Daarnaast verhoogt of verlaagt de verstelbare Audio automatisch het volume als reactie op geluiden om je heen.

Supermakkelijk selfies maken

Vermijd onderarmen op de foto en maak de ultieme selfie. Met de 5 megapixel camera maak jij levendige foto’s van zeer hoge kwaliteit. Met de GALAXY A hoef je niet meer op een knop te drukken. Maak een foto met je stem of handpalm. Alsof je een professionele fotograaf bij je hebt – allemaal dankzij de nieuwste software.

Groepselfies met meer vrienden

Eindelijk passen al je vrienden bij jou op de foto. Met de Wide Selfie functie maak je een panorama-achtige selfie door drie foto’s perfect samen te voegen. Dankzij de auto-editing functies zie je er in elk shot op je best uit.

Efficiënt stroomverbruik

Mis nooit meer een belangrijk gesprek door een lege batterij. De Ultra Power Saving modus vermindert het batterijverbruik door onnodige functies te sluiten. Zo kun je je telefoon gebruiken wanneer het echt nodig is.

Samsung Galaxy A3 of A5 kopen?