18.430 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna


Beste EP:Klant,

Helaas zijn onze winkels even dicht, maar uiteraard bezorgen we gewoon bestellingen en is het mogelijk om bestellingen af te halen (Click&Collect), te laten bezorgen of reparaties uit te laten voeren. Uiteraard houden we ons hierbij aan alle maatregelen voor ieders veiligheid.

Bezorgen, afhalen en repareren

Natuurlijk is EP.nl 24/7 open voor bestellingen, en blijven wij en onze winkels je waar we kunnen tot dienst. We bezorgen en installeren nog steeds apparaten bij je thuis en we bezorgen ook kleine artikelen, zoals waterkokers en stofzuigerzakken. Ook kun je je bestelling aan de deur af komen halen.
Daarnaast kunnen producten ook gerepareerd worden. Onze winkels zijn gewoon telefonisch bereikbaar voor vragen. Bijvoorbeeld over producten, reparaties of iets anders. Vind hier een winkel en hun contactgegevens of kijk onder 'Contact' op de website van de winkel zelf.

Bereikbaar voor het beste advies op maat

Wij helpen je graag, ook op afstand! Heb je moeite met kiezen of weet je niet zeker welk product het beste bij jou past? Vraag onze specialisten om een advies op maat. Zo koop je altijd het juiste product. Neem per telefoon, WhatsApp, videobellen of e-mail contact op met je lokale EP:Ondernemer. Wij helpen je graag!