12.621 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Fix & Repair 

Is de touchscreen van uw smartphone of tablet gebroken of heeft u een ander defect? EP: kan u helpen door een snelle en vakkundige reparatie. Met honderd winkels is er altijd een EP:Filiaal bij u in de buurt.

Onmisbaar apparaat

Uw smartphone en tablet zijn veel onmisbaar geworden. We maken er dagelijks gebruik van. Dan kan het altijd gebeuren dat het scherm van uw apparaat breekt door een ongelukje of dat uw toestel door een defect niet meer werkt zoals u dat wenst. Dan is het fijn dat uw toestel weer snel kan worden gemaakt.

Wat is het defect?

Weet u niet zeker wat er kapot is? Geen probleem, wij zullen uw toestel onderzoeken en kosten voor reparatie altijd eerst met u communiceren voordat er wordt overgegaan op reparatie. Zo kunt u kiezen of een reparatie de beste keuze is of dat het vervangen van het toestel voor een nieuw of refurbished model beter is.

Kosten en dure reparatie

Om te bepalen hoe lang de reparatie duurt, zal de ondernemers van EP: moeten kijken naar het defect. Op die manier heeft u een duidelijk beeld van hoe lang u uw toestel moet missen. Ook de prijs wordt bepaald aan de hand van het defect. Dit heeft onder meer te maken met eventuele onderdelen die moeten worden vervangen.

Aanleveren van uw smartphone of tablet

Bij een defect toestel is een betrouwbare, betaalbare en snelle afhandeling van reparatie is dan ook van groot belang. Bij EP: bieden wij u verschillende service aan.

Aanleveren van uw toestel

  • Per post: stuurt u uw toestel naar ons op. Als al het werk is gedaan, sturen wij u uw gerepareerde smartphone of tablet op. Uiteraard op een veilige manier.  
  • Op afspraak: Breng uw toestel persoonlijk langs in de EP:Winkel. Wij bieden u dan een reparatie op afspraak.

Aanmelden van een reparatie kan eenvoudig middels het formulier op onze website.

Vragen over de service

Wij begrijpen echter dat het afstaan van uw toestel spannend is. Daarom kunt u eventuele vragen altijd aan ons stellen. Stuur een e-mail naar info@epfixenrepair.nl.

Refurbished toestellen

De term ‘refurbished’ is een relatief onbekende term. Toch winnen refurbished tablets en smartphones steeds meer terrein. Refurbished tablets en smartphones zijn tweedehands apparaten die direct door een fabrikant of een winkel verkocht worden. Het zijn tweedehands apparaten die teruggestuurd zijn door een klant omdat deze niet goed functioneerde of vanwege een ‘niet goed geld terug-garantie’. De apparaten zijn helemaal gecontroleerd, indien nodig gerepareerd, en worden opnieuw in de verkoop gebracht. In de meeste gevallen is niet meer te zien dat het een tweedehands model betreft.

Voordelen refurbished

Een refurbished tablet of smartphone biedt voordelen ten opzichte van een nieuwe telefoon of tablet en een andere tweedehands producten.

  • De refurbished product is goedkoper dan een nieuwe tablet of telefoon
  • Het apparaat is volledig nagekeken, eventueel gerepareerd en functioneert optimaal.

Hoe tevreden bent u?