Gratis thuisbezorgd vanaf 99,- euro

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Holiday at EP:

Keurslager-bonnen bij veel producten

Holiday at EP:weken

Thuisblijven heeft ook zijn voordeel. Profiteer deze zomer maar liefst zes weken lang van de Holiday at EP:deals. Van 22 juni t/m 9 augustus heeft EP: de beste aanbiedingen voor jou geselecteerd. Zowel op onze website als in onze winkels.

Om jouw zomer compleet te maken krijg je bij aankoop van speciaal geselecteerde artikelen (te herkennen aan de speciale Keurslager-button) een Keurslager-cadeaukaart van € 10,- tot maximaal € 200,- van ons cadeau. Goed om te weten: bij veel Keurslagers kun je ook terecht voor vegetarische opties.

Meer informatie over de Keurslager-actie vind je hieronder.

Inschrijving Keurslager-cadeaukaart

Bij aankoop van speciaal geselecteerde producten, in de winkel of online, ontvangt je een gratis Keurslager cadeaukaart van € 10,- tot wel € 200,-. Deze Keurslager-cadeaukaart ontvang je in een mooi cadeauhoesje en is te verzilveren bij iedere Keurslager in Nederland. Jouw dichtstbijzijnde Keurslager vind je hier.

Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen voor de Keurslager cadeaukaart vul je onderstaand formulier in. De inschrijftermijn loopt van 24 juni t/m 16 augustus 2020.

Actievoorwaarden:

  • Deze is actie alleen geldig op speciaal geselecteerde aankopen in de winkel of online: www.ep.nl/holiday.
  • De registratie is alleen geldig wanneer deze is aangemeld via onderstaand formulier en een kopie van factuur van de aankoop is bijgevoegd.
  • Op de (kopie) factuur dient duidelijk vermeld te staan wanneer (aankoopdatum) en waar het product is gekocht, EP:Winkelnaam of www.ep.nl.
  • De cadeaukaart met het betreffende saldo wordt binnen drie weken per post verzonden.
  • De uiterlijke inschrijfdatum voor deze actie is 16 augustus 2020.