12.607 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Coronavirus

Hoe wij omgaan met het coronavirus

Beste EP:Klant,

Ook in deze tijd zijn onze winkels gewoon open en staan we voor je klaar om de service te verlenen die je van ons gewend bent. In tegenstelling tot anderen blijft het bij ons gewoon mogelijk om bijvoorbeeld je wasmachine of koelkast te laten installeren en je TV op te laten hangen.

Uiteraard ontkomen wij ook niet aan het nemen van extra maatregelen. Daarom treffen wij de volgende maatregelen om het voor zowel klanten als onze winkelmedewerkers veilig te houden en tegelijk de kwaliteit van onze diensten te waarborgen.

  • Er is geen lichamelijk contact (zoals handen schudden) en er wordt minimaal 1,5 meter afstand gehouden (waar mogelijk).
  • Als de bestelling wordt bezorgd door DHL zal de bezorger namens jou tekenen op de terminal. Hier wordt altijd toestemming voor gevraagd.
  • Als het een drempellevering (zonder aanvullende installatiediensten) door een EP:Winkel betreft wordt je bestelling voor de deur gezet, zodat je deze zelf naar binnen kunt brengen. Uiteraard controleren we of je thuis bent.
  • Als je in de winkels iets koopt of afhaalt houdt de medewerker minimaal 1,5 meter afstand. Je bestelling wordt niet direct overgedragen.
  • Als je in de winkel of bij bezorging betaalt heeft pin of creditcard de voorkeur. De pinterminal wordt van tevoren schoongemaakt, waarna de medewerker tijdens je betaling minimaal 1,5 meter afstand houdt. Na betaling wordt de terminal weer schoongemaakt
  • Bij installatie bij je thuis pakken onze medewerkers het apparaat/product buiten uit (mits het droog is) en inspecteren het op schade. Vervolgens neemt de medewerker afstand en kun jij het apparaat inspecteren. De medewerker brengt het apparaat naar de gewenste locatie en installeert het. Hierbij vragen we je om niet in dezelfde ruimte aanwezig te zijn.

Uiteraard wassen onze medewerkers vaak hun handen. Als je verdere vragen of wensen hebt, neem dan contact op met de winkel.

Voorzorgsmaatregelen in onze winkels

In onze EP:Winkels gelden er vanzelfsprekend ook voorzorgsmaatregelen, want ook hier is het belangrijk dat wij verantwoord winkelen en goed op elkaar letten. Alleen samen krijgen we corona onder controle.