Let op! Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om een product af te halen in de winkel. Koop lokaal via EP.nl en jouw EP:Ondernemer bezorgt het aan huis

13.536 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Onze winkels bezorgen nog steeds en zijn telefonisch bereikbaar voor advies of vragen

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Wanneer u tussen 19 oktober 2017 en 3 januari 2018 kiest voor een actiemodel Philips steelstofzuiger dan ontvangt u een gratis schoonmaakpakket t.w.v. maximaal 50,- euro cadeau. Wilt u profiteren van deze actie? Registreer dan uw aankoop op de Philips Actiepagina.

Hoe ontvangt u een gratis schoonmaakpakket t.w.v. max. 50,- euro cadeau?

Let op: Tijdens het inschrijven dient u een foto/scan van het aankoopbewijs en de streepjescode te uploaden.

  1. Stap 1: Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie.
  2. Stap 2: Vul het inschrijfformulier in. Tijdens het inschrijven dient u een foto/scan van het aankoopbewijs en de streepjescode te uploaden.
  3. Stap 3: Na ontvangst van alle bovenstaande documenten streven we ernaar het cashback bedrag binnen 8 weken op de betreffende bankrekening te storten.
  4. Het insturen van een kopie van het aankoopbewijs en de volledige originele (!) streepjescode van de verpakking kan eventueel ook per post. U dient de genoemde documenten dan samen met de bevestigingsmail die u ontvangt na de inschrijving op te sturen naar: Philips Personal Health, Postbus 8547, 5605 KM Eindhoven
Philips FC6168/01 PowerPro Duo steelstofzuiger

199,99

Af te halen over 3-4 werkdagen

  • Accu steelstofzuiger
  • Afneembare handzuiger
  • Gebruiksduur ca. 40 minuten
  • Li-Ion Accusysteem