Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Wanneer u tussen 1 en 15 juli 2017 kiest voor een actiemodel Bosch SportsEdition wasmachine of droger dan kunt u kans maken om 2 kaarten te winnen voor in de volgwagen van Lotte Jumbo om de ploeg van dichtbij mee te kunnen maken tijdens een rit in de Binckbanktour. Wilt u profiteren van deze actie? Vul onderstaand formulier in om kans te maken. Vergeet hierbij niet een kopie van uw aankoopbewijs te uploaden (een foto hiervan volstaat ook). Bovendien kunt u ook tussen 1 juli en 31 augustus 2017 kans maken om een Gazelle E-Bike t.w.v. 2.799,- euro te winnen. Kijk voor meer informatie op onze actiepagina.

Hoe ziet deze dag er uit?

We hebben de spannende rit Sittard-Geleen > Geleen-Sittard door de mooie Limburgse heuvels mogen uitkiezen. U zult hierbij vroeg in de ochtend worden ontvangen in het teamhotel van Lotto Jumbo waar u een bezoek kunt brengen aan de teamtruck waar de mecaniciens en verzorgers bezig zijn met de laatste voorbereidingen voor de rit. Er zal een voorbeschouwing zijn met een teamlid, waarna samen met de rennersbus en andere teamauto’s in een colonne naar de start wordt gereden. Tijdens de rit zullen de volgwagens meerdere keren de renners van dichtbij in actie kunnen zien. De gehele dag staat in het teken van de koers. De officiële koersradio en TV in de volgwagens houdt u op de hoogte van het koersverloop. Als de mogelijkheid zich biedt zal er in de volgwagen ook een live TV uitzending te volgen zijn door middel van de TV schermen in de volgauto. Als afsluiting zal er worden geborreld in het rennershotel. Al met al een hele mooie beleving voor u als Bosch consument.

Actievoorwaarden

  • Deze actie geldt alleen wanneer u de aankoop binnen de actieperiode (1 t/m 15 juli 2017) heeft gedaan.
  • U dient onderstaand formulier voor 20 juli 2017 te hebben ingediend. Aanvragen ná 20 juli 2017 worden niet in behandeling genomen.
  • Na registratie ontvangt u binnen enkele weken een bevestiging van Bosch. 
  • Uw persoonlijke gegevens worden door EP: strikt vertrouwelijk behandeld.
  • Door deel te nemen aan deze actie gaat u akkoord met de actievoorwaarden.