Vind uw lokale EP:Winkel

Wanneer u tussen 19 oktober 2017 en 3 januari 2018 kiest voor een actiemodel Philips Airfryer dan ontvangt u gratis HelloFresh maaltijd pakket t.w.v. 59,- euro cadeau. Wilt u profiteren van deze actie? Registreer dan uw aankoop op de Philips Actiepagina.

Hoe ontvangt u het gratis HelloFresh maaltijd pakket?

Let op: Tijdens het inschrijven dient u een foto/scan van het aankoopbewijs en de streepjescode te uploaden.

  1. Stap 1: Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie.
  2. Stap 2: Vul het inschrijfformulier in. Tijdens het inschrijven dient u een foto/scan van het aankoopbewijs en de streepjescode te uploaden.
  3. Stap 3: Na registratie ontvangt u binnen 4 weken een bevestigingsmail met daarin een unieke code, waarmee u uw HelloFresh Box kunt bestellen op https://zininhellofresh.nl/philips/.
  4. Stap 4: Geef bij uw bestelling het gewenste tijdstip van bezorging aan en uw HelloFresh Box wordt binnen 10 weken thuisbezorgd.
  5. Het insturen van een kopie van het aankoopbewijs en de volledige originele (!) streepjescode van de verpakking kan eventueel ook per post. U dient de genoemde documenten dan samen met de bevestigingsmail die u ontvangt na de inschrijving op te sturen naar: Philips Personal Health, Postbus 8547, 5605 KM Eindhoven

Actiemodellen – Airfryer

Philips HD9630/90 Airfryer

250,- 271,-

Op voorraad

30 euro cashback
30 euro cashback