25.708 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Het merk Bose heeft eigenlijk geen verdere introductie nodig op het gebied van audio. Het Amerikaanse bedrijf werd in 1964 opgericht door Amar Bose, die aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT) (psycho-)akoestiek studeerde en doceerde. Psycho-akoestiek is de wetenschap die zich bezighoudt met hoe mensen geluid waarnemen. Deze kennis verwerkte Bose in de producten voor zijn eigen bedrijf. Tot op de dag van vandaag staat Bose bekend om zijn geluidskwaliteit en innovatie.

Bose QuietComfort noise cancelling koptelefoons

Bose bracht als eerste een koptelefoon met actieve noise cancelling op de markt. Noise cancelling (ruisonderdrukking) werkt volgens het principe van anti-geluid. Geluid bestaat uit geluidsgolven met bepaalde vorm (amplitude). Noise cancelling koptelefoons meten het omgevingsgeluid en reageren hierop met een aan het omgevingsgeluid omgekeerd signaal. Het omgevingsgeluid wordt zo opgeheven en je hoort alleen wat je wilt horen: uw favoriete muziek met een geweldige geluidskwaliteit. Ideaal voor in het vliegtuig, momenten waarop je geconcentreerd wilt werken of gewoon geen zin heeft in omgevingsgeluid.

Naast innovatief zijn deze Bose koptelefoons ook bijzonder duurzaam, comfortabel en stijlvol.

Bose Home Cinema

Met Bose kun je alle kanten uit op het gebied van Home Cinema. Het assortiment bestaat uit soundbars, multi-room speakers, subwoofers, speakers en complete Home Cinema sets - met of zonder receiver. Uitbreiden is geen probleem. Begin met een soundbar en voeg later een subwoofer toe voor een extra indrukwekkende geluidservaring. Eventueel kunnen hier dan nog draadloze achterspeakers aan worden toegevoerd. Of koop een multi-room speaker voor de woonkamer en koop er (daarna) eentje bij voor in de slaapkamer. Alles met de afwerking en geluidskwaliteit van Bose.

Bose Home Speaker smart speakers met Google Assistant

Muziek luisteren is nu nog gemakkelijker. Al je favoriete muziek is binnen stembereik – je hoeft er alleen maar om te vragen. En de geïntegreerde spraakbediening van de Google Assistent biedt nog veel meer mogelijkheden. Zoek informatie, plan je dag en doe nog veel meer. Bovendien houdt het niet op bij je stem. Gebruik de presetknoppen op de Bose Home Speaker, de afstandsbediening van je Bose Soundbar 500 of 700 of de Bose Music-app.

Kies uit de compacte en krachtige Bose Home Speaker 300 of de grotere en nog krachtige Bose Home Speaker 500 met LCD-display.

Bose Sleepbuds

Bose noise-masking sleepbuds zijn speciaal ontwikkeld voor nachtrust. Je kunt er geen muziek mee streamen en ze hebben ook geen acoustic noise cancelling. In plaats daarvan gebruiken deze kleine draadloze oordopjes een aantal voorgeïnstalleerde, rustgevende geluiden die storend lawaai maskeren, zodat je makkelijker in slaap valt en de hele nacht kunt doorslapen. Deze stel je in met de speciale app, waarin je ook een wekker in kunt stellen om weer wakker te worden.

Bose SoundTouch multi-room speakers

Met de Bose SoundTouch-speakers en de SoundTouch-app heb je SoundTouch-app al je favoriete muziek op één plek, zodat je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende afspeellijsten, zenders en diensten. Elke SoundTouch is compatible met andere SoundTouch-speakers, zodat je overal in huis dezelfde muziek kunt afspelen of in elke ruimte andere muziek .SoundTouch groeit bovendien met je mee. Begin met één en voeg er gaandeweg meer toe om overal in huis muziek te kunnen luisteren. Daarbij zit de SoundTouch-serie boordevol technologie die het beste uit jouw entertainment haalt. Het is dus niet alleen geluid – het is een ervaring.

Bose SoundWear Companion speaker

Je wilt je muziek natuurlijk altijd bij je hebben, maar je wilt niet altijd een hoofdtelefoon opzetten en je omgeving buitensluiten. Dat hoeft ook niet. De nieuwe SoundWear Companion speaker is voor jou gemaakt. Deze wearable speaker biedt het beste van twee werelden omdat je maximaal van je muziek geniet zonder je omgeving buiten te sluiten of te storen. Hij ligt comfortabel op de schouders en geeft je vol en helder geluid dat tegelijkertijd voor anderen wordt geminimaliseerd.

Bose SoundLink draagbare speakers

Ontworpen voor onderweg, maar ook perfect voor thuis. Dankzij het stevige ontwerp en de indrukwekkende accuduur neem je je muziek overal mee naartoe. Alle SoundLink-speakers zijn gemakkelijk te koppelen via Bluetooth en zijn waterbestendig, waarbij de SoundLink Micro zelfs volledig waterdicht is. Kies uit de robuuste SoundLink Micro, de kleurrijke SoundLink Color of de krachtige SoundLink Revolve of Revolve+ met 360° geluid.