Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay

Het merk Bose heeft eigenlijk geen verdere introductie nodig op het gebied van audio. Het Amerikaanse bedrijf werd in 1964 opgericht door Amar Bose, die aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT) (psycho-)akoestiek studeerde en doceerde. Psycho-akoestiek is de wetenschap die zich bezighoudt met hoe mensen geluid waarnemen. Deze kennis verwerkte Bose in de producten voor zijn eigen bedrijf. Tot op de dag van vandaag staat Bose bekend om zijn geluidskwaliteit en innovatie.

Bose QuietComfort noise cancelling koptelefoons

Bose bracht als eerste een koptelefoon met actieve noise cancelling op de markt. Noise cancelling (ruisonderdrukking) werkt volgens het principe van anti-geluid. Geluid bestaat uit geluidsgolven met bepaalde vorm (amplitude). Noise cancelling koptelefoons meten het omgevingsgeluid en reageren hierop met een aan het omgevingsgeluid omgekeerd signaal. Het omgevingsgeluid wordt zo opgeheven en u hoort alleen wat u wilt horen: uw favoriete muziek met een geweldige geluidskwaliteit. Ideaal voor in het vliegtuig, momenten waarop u geconcentreerd wilt werken of gewoon geen zin heeft in omgevingsgeluid.

Naast innovatief zijn deze Bose koptelefoons ook bijzonder duurzaam, comfortabel en stijlvol.

Bose Home Cinema

Met Bose kunt u alle kanten uit op het gebied van Home Cinema. Het assortiment bestaat uit soundbars, multi-room speakers, subwoofers, speakers en complete Home Cinema sets - met of zonder receiver. Uitbreiden is geen probleem. Begin met een soundbar en voeg later een subwoofer toe voor een extra indrukwekkende geluidservaring. Eventueel kunnen hier dan nog draadloze achterspeakers aan worden toegevoerd. Of koop een multi-room speaker voor de woonkamer en koop er (daarna) eentje bij voor in de slaapkamer. Alles met de afwerking en geluidskwaliteit van Bose.