25.681 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Bosch PerfectDry

De droger onder de vaatwassers

De beste droogresultaten, zelfs voor plastic

Broodtrommels, plastic borden of babyflesjes: we gebruiken veel plastic in ons dagelijks leven. Helaas betekent dit vaak extra werk: geregeld moet plastic nog met de hand worden nagedroogd. Met PerfectDry vaatwassers is dit verleden tijd: plastic vaat kan direct weer worden opgeborgen in de kast, zonder deze eerst met de hand te drogen.

Ongelooflijk stil dankzij het Silence programma

De keuken is meer dan alleen een ruimte om te koken. Het is een plek waar wordt geleefd. Een plek waar je je thuis voelt, waar gewerkt wordt of waar de kinderen spelen. Daarom zijn onze vaatwassers ongelooflijk stil. Onze vaatwassers met Silence programma gaan zelfs nog een stap verder. Dankzij dit wasprogramma is jouw vaatwasser extra stil.

Helder design, makkelijk in gebruik

Met het heldere en intuïtieve TFT-display van de Bosch vaatwassers selecteer je eenvoudig het juiste wasprogramma. Het real-time display toont het geselecteerde wasprogramma, de opties en de voortgang. Maar ook lees je hier het niveau van het zout en glansmiddel af en krijg je informatie over het besparen van water en energie.

PerfectDry met Zeolith: voor extra droogkracht

De Bosch PerfectDry vaatwassers met Zeolith drogen de vaat met een krachtige en effectieve 3D air flow. Deze vaatwassers zetten de luchtvochtigheid om in warme lucht én er zit er een extra droogfunctie in. Zo wordt jouw vaat niet alleen perfect schoon, maar ook perfect droog.

FnQrY3j-Eh0