25.535 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Het beste apparaat kopen voor het bereiden van voedsel

Thuis gezellig koken is tegenwoordig helemaal in. We vinden het erg leuk om thuis een goede en gezonde maaltijd te bereiden voor bijvoorbeeld het gezin, familie of vrienden. Voor het bereiden van voedsel zijn tegenwoordige veel verschillende hulpmiddelen beschikbaar zoals o.a. keukenmachines, foodprocessors, staafmixers en slowjuicers.

Wij leveren een breed assortiment met verschillende soorten apparaten voor voedselbereiding en hebben deze apparaten voor u ingedeeld in de volgende categorieën:

Keukenmachine

De keukenmachine is een handige keukenhulp welke zeer geschikt is om te kloppen, mengen en kneden. Keukenmachines zijn er in diverse prijsklassen en van vele bekende en minder bekende merken. Maar waar moet u nou op letten bij de aanschaf?

Wij geven u graag advies bij het kopen van een keukenmachine!

Keukenmachine kopen

Foodprocessor

De foodprocessor is een keukenhulp met veel functies en mogelijkheden. Deze machines hebben scherpe messen en zijn uitermate geschikt om vele soorten harde en zachte ingrediënten te hakken, snijden of raspen. Via een toevoer aan de bovenzijde kunt u de ingrediënten eenvoudig en veilig verwerken. De fijngehakte, gesneden of geraspte ingrediënten worden netjes opgevangen in de mengkom. Foodprocessors zijn er in diverse uitvoeringen, prijsklassen en van vele verschillende merken. Maar waaar moet u nou op letten bij de aanschaf?

Staafmixer

De staafmixer is een erg handige hulp voor in de keuken voor alle ingrediënten die u moet mixen, mengen, vermalen of pureren. Naast enkel een losse staafmixer bestaan er ook modellen waar een hakmolen, garde en andere accessoires worden bijgeleverd waarmee u ook kunt hakken, snijden, raspen, kloppen en ijs crushen. Voor enkel het klop-, en kneedwerk is de gewone handmixer zeer geschikt. Maar waar moet u nou op letten bij de aanschaf?

Blender

Met een blender maakt u eenvoudig en snel een smoothie, milkschake of cocktail. De meeste blenders zijn uitgerust met een sterke motor en crush functie om ijsblokjes te crushen. Voor het blenden van warme sauzen, soepen of babyvoeding is een blender met glazen kan aan te raden.

Wilt u een blender aanschaffen maar weet u niet zo goed waar u bij de aanschaf op moet letten? Lees dan snel onze adviespagina.

Sapcentrifuge

Vers sap van groente en fruit maakt u eenvoudig en snel met een sapcentrifuge. Deze sapmachine perst het sap door middel van centrifugale kracht door een ronddraaiende zeef. De pulp wordt op deze manier gescheiden van het sap waardoor een heerlijk en helder sap over blijft. Naast de sapcentrifuges zijn ook nog steeds de gewone citruspersen verkrijgbaar van diverse merken.

Bent u van plan om een sapcentrifuge of citruspers aan te schaffen maar weet u niet zo goed waar u bij de aanschaf op moet letten?

slowjuicer kopen