25.681 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Welke droogprogramma’s zijn er?

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste wasdroger.

AEG droogprogramma's

De standaard droogprogramma's van de AEG wasdrogers zijn Katoen Eco, Katoen, Synthetica, Mix, Wol, Zijde, Beddengoed, Strijkvrij, Outdoor en Dekbed. Hieronder leggen wij je graag uit wat het droogprogramma van AEG precies inhoudt, hoeveel kg wasgoed je maximaal mag plaatsen en wat de eigenschappen zijn van het programma.

  • Katoen Eco: 9 kg. Cyclus die gebruikt moet worden om katoen klaar voor de linnenkast te maken, met maximale energiebesparing.
  • Katoen: 9 kg. Cyclus gedefinieerd om alle soorten katoen te doen en ze klaar voor bewaren te maken (droog voor de linnenkast).
  • Synthetica: 3,5 kg. Synthetische en gemengde weefsels
  • Mix: 3 kg. Katoenen en synthetische weefsels
  • Wol: 1 kg. Wollen weefsels Voorzichtig drogen voor wol die met de hand gewassen moet worden Verwijder kleding onmiddellijk, als het programma klaar is. De droogcyclus voor wol van deze machine is goedgekeurd door "The Woolmark Company" voor het drogen van wollen kleding met het label "met de hand wassen", mits de kleding wordt gedroogd volgens de instructies die door de fabrikant van deze machine uitgegeven werden. Volg het label voor zorgvuldigheid van kleding voor andere instructies met betrekking tot de was. M1717 Het symbool "Woolmark" is een certificatieteken in verschillende landen.
  • Zijde: 1 kg. Voorzichtig drogen van zijde die met de hand gewassen kunnen worden.
  • Beddengoed: 3 kg. Bedlinnen zoals lakens voor een eenpersoonsbed en voor een tweepersoonsbed, kussens, overtrekken.
  • Strijkvrij: 1,5 kg (of 5 overhemden). Weefsels die gemakkelijk te onderhouden zijn en die minimaal gestreken dienen te worden. De droogresultaten kunnen per weefsel verschillen. Schud de dingen goed door elkaar voordat u ze in de machine stopt. Als het programma voltooid is, verwijdert u de dingen en gebruikt u er een hanger voor.
  • Outdoor: 2 kg. Kleding voor buiten, technische weefsels, sportweefsels, waterbestendige en ademende jasjes, jassen met een omhulling met een verwijderbare fleece of binnenisolatie. Geschikt om te drogen in de centrifuge.
  • Dekbed: 3 kg. Enkele of dubbele dekbedden en kussens (met veren, onder of synthetische vulllingen).

Meest populaire wasdrogers

Onze meest populaire wasdrogers.