26.114 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

In Nederland kunnen de zomerse temperaturen soms hoog oplopen, waardoor het al snel flink warm wordt op uw woon- of slaapkamer. De kans is groot dat u flink gaat zweten en dat kan ten koste gaan van uw nachtrust. Een airco kan u uitkomst bieden, waardoor u zelf de temperatuur in huis kunt bepalen. Tegenwoordig zijn vooral de mobiele airco´s erg populair. Op deze pagina leest u meer over de verschillende soorten oplossingen en behandelen we de voor- en nadelen. 

Let wel op: bij zomerse temperaturen en tijdens een hittegolf gaan mensen massaal airco's kopen. Wees dus op tijd met het kopen van een airco, als u zeker wilt zijn van een gekoeld huis.

Mobiele airco

De mobiele airco wordt ieder jaar steeds populairder in Nederland. Met een mobiele airco kunt u eenvoudig de temperatuur en luchtvochtigheid in een bepaalde ruimte regelen. De lucht wordt eerst gekoeld met een koelmiddel, waarna de lucht weer terug wordt geblazen in de ruimte, bijvoorbeeld uw woon- of slaapkamer. Een mobiele airco is vaak licht van gewicht en dus eenvoudig te verplaatsen. 

> Ga naar advies over mobiele airco´s
> Bekijk aanbod mobiele airco's

mobiele airco's

Split airco

Wilt u standaard uw klimaat in huis goed geregeld hebben, in welke ruimte dan ook? Kies dan voor een split airco. De split airco bestaat uit een binnen en buiten unit. Met een split airco bent u verzekerd van schone, koele lucht in de door u gewenste ruimte. Het grote voordeel is dat een split airco zeer stil is. 

> Ga naar advies over split airco's
> Bekijk aanbod split airco's 

split airco

Ventilator

U kunt er ook voor kiezen om een ventilator aan te schaffen. Een ventilator werkt niet verkoelend, maar brengt de gevoelstemperatuur omlaag, doordat hij lucht in beweging brengt. Een ventilator is over het algemeen zeer licht van gewicht en eenvoudig te plaatsen in de door u gewenste ruimte. U kunt de werking van een ventilator vergelijken met een briesje op een warme, zomerse dag. Ventilatoren zijn er in zeer veel verschillende vormen en maten. Op onze adviespagina leest u meer over alle mogelijkheden.

> Ga naar advies over ventilatoren
> Bekijk aanbod ventilatoren

Ventilator

Heeft u nog vragen?

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan contact op met uw lokale EP:Winkel. Wij helpen u graag verder.