Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay

Summersale: zomerse aanbiedingen en gratis Keurslager-bonnen bij veel producten

Het is weer Summersale bij EP:! Profiteer deze zomer maar liefst zes weken lang, van 23 juni t/m 4 augustus, van hoge kortingen en scherpe aanbiedingen. Zowel op onze website als in onze winkels.

Om de zomer compleet te maken krijg je bij aankoop van speciaal geselecteerde artikelen (te herkennen aan de speciale Keurslager-button) een Keurslager-cadeaukaart van EUR 10,- tot maximaal EUR 100,- van ons cadeau.

Met de links hieronder kun je per categorie de aanbiedingen bekijken. Onderaan de pagina vind je het formulier om je aankoop te registeren voor de Keurslager-cadeaucheque.

Inschrijving Keurslager-cadeaukaart

Bij aankoop van speciaal geselecteerde producten, in de winkel of online, ontvangt je een gratis Keurslager-cadeaukaart van 10,- tot wel 100,-. Deze barbecue cadeaukaart ontvang je in een mooi cadeauhoesje en is te verzilveren bij iedere Keurslager in Nederland. Een overzicht van jouw Keurslager vind je hier. Sommige Keurslagers hebben ook een vegetarisch assortiment. Vraag hiernaar bij jouw Keurslager.

Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen voor de cadeaukaart vul je onderstaand formulier in. De inschrijftermijn loopt van 24 juni t/m 11 augustus 2019.

Actievoorwaarden:

  • Deze actie is alleen geldig bij speciaal geselecteerde aankopen in de winkel of online: www.ep.nl/summersale
  • De registratie is alleen geldig wanneer deze is aangemeld via onderstaand formulier en een kopie van factuur van de aankoop is bijgevoegd.
  • Op de (kopie) factuur dient duidelijk vermeld te staan wanneer (aankoopdatum) en waar het product is gekocht, EP:Winkelnaam of www.ep.nl.
  • De cadeaukaart met het betreffende saldo wordt binnen twee weken per post verzonden
  • De uiterlijke inschrijfdatum voor deze actie is 11 augustus 2019