Deze zomer staat EP: in het teken van de Summersale! Online en in de winkel kunt u volop profiteren van zomerse Summerdeals. Denk bijvoorbeeld aan een eReader voor het lezen van een goed eBook, een draadloze speaker voor het luisteren naar muziek, een ventilator voor wat verkoeling tijdens warme dagen, een compact formaat HD TV voor gebruik op de vaste campingplaats of een actiecamera voor het vastleggen van een avontuurlijke fietstocht door de bergen. Kortom, veel voordeel voor iedereen!

Gratis Keurslager cadeaukaart

Naast alle zomerse aanbiedingen ontvangt u op geselecteerde actie artikelen een Keurslager cadeaukaart. Ideaal voor een heerlijke barbecue met vrienden of familie. Om in aanmerking te komen voor de Keurslager cadeaukaart dient u zich te registeren, klik hier om uw aankoop te registreren. 

Actie: Win een SchaubLorenz Retro koelkast

Zomerse aanbiedingen en een gratis Keurslager cadeaukaart. Maar dat is nog niet alles! Bij aankoop van een Summersale aanbieding maakt u ook nog eens kans op een SchaubLorenz retro koelkast. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u zich ook te registreren. Na de Summersale periode zullen wij de winnaar bekend maken.

Beeld & Geluid

Shop nu

Huishoudelijk

Shop nu

Keuken

Shop nu

Inbouw

Shop nu

Persoonlijke Verzorging

Shop nu

Computer & Telefonie

Shop nu

Winacties - Meld u aan

Naar het aanmeldformulier

Bekijk de Summerdeals van deze week

Shop nu