(Vaat)was schoon met Miele, schrijf een review en win uw aankoopbedrag terug. Alleen bij EP!

Als u in de periode van 23 juli t/m 5 augustus 2018 een Miele wasmachine, droger, was/droog-combinatie of vaatwasser aanschaft en hier een review over schrijft op onze site, maakt u kans om uw aankoopbedrag terug te winnen!

Hoe doet u mee?

 1. Koop in de periode van 23 juli t/m 5 augustus 2018 een Miele wasmachine, droger, was/droog-combinatie of vaatwasser
   
 2. Schrijf binnen twee weken na aankoop een review van minimaal 70 woorden over het product op de productpagina. Hiervoor gaat u naar het betreffende product op de site en helemaal onderaan kunt u de review schrijven. Of u tevreden of ontevreden bent, u maakt even veel kans op teruggave van uw aankoopbedrag. Let op: het kan lijken alsof standaard vijf sterren worden gegeven, maar dit is niet het geval. Ga met de muis over de sterren en de sterren worden oranje. Het aantal oranje sterren is de score. Klik op ‘plaats review’ om de review in te sturen. De review komt de volgende werkdag bij het product te staan.
   
 3. Vul het formulier hieronder volledig in. Hierbij moet u zowel een kopie/foto van uw aankoopbewijs als een screenshot van de geplaatste review uploaden. Let erop dat de bestanden niet te groot mogen zijn (maximaal 2MB per stuk). U krijgt een bevestiging per e-mail.
   
 4. Als u tot de winnaars behoort neemt EP: of Miele contact met u op.
   

Tip: schrijf op Kieskeurig.nl een review over EP: en maak via Kieskeurig kans op 250,-.