EP: is uw Ziggo specialist

Wist u dat u bij EP: ook heel gemakkelijk televisie en internet van Ziggo kunt afsluiten? De EP:Winkel kan u adviseren over de beste keuze voor uw situatie. Want niet iedereen gebruikt zijn of haar internet, telefoon of televisie op dezelfde manier. Bij Ziggo is het mogelijk om uw abonnement compleet af te stemmen op uw wensen. Onze EP:Winkels hebben de kennis in huis om samen met u op zoek te gaan naar de beste oplossing voor uw situatie. Kom naar de EP:Winkel bij u in de buurt en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Stap nu over en betaal de eerste 3 maanden slechts 34,95 euro per maand voor het Ziggo Alles-in-1 pakket! Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.

Internet van Ziggo

Internet moet niet alleen snel, maar ook veilig en betrouwbaar zijn. Niet voor niets heeft Tweakers.net Ziggo voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot beste internetprovider. Met de hoge internetsnelheden tot 300 Mbit/s heeft u altijd meer dan voldoende snelheid. Gebruik bovendien de gratis internetbeveiliging en een wifi-modem in bruikleen. Met Ziggo kunt u zelfs buitenshuis rekenen op snel internet! Overal, waar u maar wilt. Want zo’n twee miljoen WifiSpots in Nederland geven u onbeperkt en gratis toegang tot draadloos internet. 

Heeft u nog geen internet van Ziggo? Stap dan nu over naar supersnel en betrouwbaar internet van Ziggo. Wanneer u ook voor TV en Telefonie van Ziggo kiest, dan betaalt u slechts 34,95 euro voor het Ziggo Alles-in-1 pakket! Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.

Het tv-kijken van nu

Kijken wanneer het u uitkomt. Wanneer u het zelf wilt. En wat u wilt. Dat is tv-kijken van nu met Ziggo Horizon.
Want daarmee maakt u van elk scherm een tv. Zo heeft u de vrijheid om altijd uw favoriete programma of film te kunnen kijken. Waar u ook bent. En u heeft de keuze uit duizenden films en series. U hoeft nooit meer ergens op te wachten. Ontdek nu het plezier van Ziggo Horizon. We vertellen u in de winkel graag meer.

Stap eenvoudig over

Heeft u momenteel een andere aanbieder dan Ziggo voor internet of televisie? Stap dan nu eenvoudig over. Onze EP:Winkels kunnen u hier uiteraard bij helpen. Geniet zo onder meer van gratis topsport met Ziggo Sport, gratis films en series en standaard supersnel internet.

  • Installeer zonder zorgen met de Installatiegarantie. Indien gewenst helpt een Ziggo monteur u gratis met de installatie.
  • Gratis Overstapservice.
  • Neem uw huidige telefoonnummer gewoon mee naar Ziggo.

Dus ga naar uw EP:Winkel en laat u informeren over de mogelijkheden. U kunt direct in de winkel overstappen naar internet van Ziggo, waarbij u de eerste 3 maanden voor het Alles-in-1 pakket slechts 34,95 euro betaald. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.