Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd

Achteraf betalen via Afterpay


Nutribullet kopen

De Nutribullet, bekend van TV (Tommy Teleshopping), is een zeer krachtige blender waarmee u alledaags voedsel verandert in voedsel dat gemakkelijk door uw lichaam wordt opgenomen. Hierdoor geniet u van een langer, gezonder en actiever leven. 

In veel voedsel zitten namelijk essentiële voedingsstoffen. De enige om dit door uw lichaam te laten opnemen, is door het af te breken en te verpulveren op celniveau. Uiteindelijk helpt dit dat zelfs de verborgen voedingsstoffen kunnen worden opgenomen.

> Ga nu naar alle Nutribullet blenders

Assortiment nutribullet

Het geheim

De Nutribullet is voorzien van een zeer krachtige motor met een vermogen van 600 Watt. De motor beschikt over een exclusieve cyclonische beweging die alles door de turbo extractor dwingt. De turbo extractor messen draaien met een ongelooflijke snelheid van 10.000 toeren per minuut rond. Hierdoor worden stengels, zaden en schillen verpulverd en worden de meest essentiële voedingsstoffen behouden. 

Met het nuttigen van slechts één glas geeft u uw lichaam de nodige hulpmiddelen om de strijd weer aan te gaan en meer energie om maximaal te presteren. 

Het assortiment