23.924 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Over Devolo

Sinds 2002 ontwikkelt de Duitse technologie-pionier succesvolle oplossingen voor thuisnetwerken op basis van Powerline-technologie. De producten van devolo voorzien elke plek in huis van zeer snel internet en perfecte WiFi, gewoon via het stroomnet. Het voordeel van Powerline: de technologie gebruikt de stroomleidingen in huis als één lange netwerkkabel om het internetsignaal door te sturen. Kabels trekken en hinder door dikke muren of plafonds behoren voortaan tot het verleden. Bij EP: kun je terecht voor een krachtige powerline adapter.

Ontdek devolo Magic 2 WiFi 6, de allereerste PCL-adapter met WiFi 6

De devolo Magic 2 WiFi 6 combineert de meest geavanceerde Powerline-technologie met de krachtigste WiFi-standaard en brengt zo thuisnetwerken naar een hoger niveau. Powerline-technologie stuurt het internetsignaal ongehinderd door muren en plafonds en voorziet zo het hele huis van zeer stabiele, snelle WiFi door gebruik te maken van nieuwe WiFi-functies als OFDMA, TWT en moderne Mesh-technologie.

devolo Home Network app

Installeren gebeurt in een handomdraai met de Home Network app: de wizard begeleid je stap voor stap tijdens het installatieproces. Op de app behoud je steeds een duidelijk overzicht van jouw thuisnetwerk en stel je heel eenvoudig handige features in zoals ouderlijk toezicht, WiFi timer, en een login voor gasten.

Magic Wifi-Powerline is de beste WiFi-oplossing

De devolo Magic WiFi-reeks combineert de nieuwste G.Hn Powerline-technologie met krachtige Mesh WiFi functies: zo geniet je steeds van een optimaal WiFi-signaal, in elke kamer, zonder onderbreking.

Overal in huis internet - ontdek het devolo assortiment

Populaire Devolo producten

Onze meest populaire Devolo producten.

Onze favorieten